یزدفردا: فرماندار یزد: کلیه واحد‌های صبحانه‌خوری و اغذیه‌فروشی یزد برای ساعت‌های طول روز تا قبل از افطار تعطیل هستند.

به گزارش یزدفردا: سید محمدرضا مدرسی با اشاره به تقارن ماه رمضان و عید نوروز گفت: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی و برگزاری جلسات هماهنگی با اتاق اصناف و اتحادیه صنف چلوکباب، اغذیه، حلوایی و صنف‌های مرتبط مقرر شد در ایام رمضان کلیه واحد‌های صبحانه‌خوری و اغذیه‌فروشی یزد برای ساعت‌های طول روز تا زمان غروب آفتاب و قبل از افطار تعطیل باشند.

وی ادامه داد: با در نظر گرفتن ضرورت‌ها و ملاحظاتی که برای ماه رمضان وجود دارد و رعایت شئونات این ماه مبارک و همچنین همزمانی با ایام عید و حضور مسافران نوروزی باید تسهیلاتی فراهم شود از این رو با جلسات و هماهنگی‌های انجام شده با پلیس اماکن، اصناف و نمایندگان فرماندار جلساتی مقرر شد تنها واحد‌های رستوران در یزد آن هم با در نظر گرفتن کشیک‌هایی که در سامانه «پلیس من» ثبت‌نام می‌کنند، نوبت کشیک داشته باشند.

فرماندار یزد عنوان کرد: کلیه واحد‌های عرضه آبمیوه، قهوه و بستنی در شهرستان یزد در ایام ماه رمضان براساس دستورالعمل غیرفعال هستند و این واحد‌ها از غروب آفتاب همزمان با افطار تا پاسی از شب می‌توانند فعالیت داشته باشند و به مردم ارائه خدمت کنند.

وی اظهار داشت: در ایام ماه رمضان و ایام عید برای مسافرانی که در شهر یزد حضور پیدا می‌کنند و قطعاً با توجه به احکام شرع امکان گرفتن روزه برایشان وجود ندارد، برای صرف صبحانه و ناهار می‌توانند در فضا‌ها و مکان‌های محفوظی که شهرداری یزد در پارک‌های محل اسکان مسافران فراهم کرده است، استقرار داشته باشند و نسبت به صرف غذا اقدام بکنند.

مدرسی تصریح کرد: از واحد‌های صنفی مواد غذایی مثل اغذیه‌فروشی، حلوایی، آبمیوه، بستنی، قهوه‌سرا‌ها و کافی‌شاپ‌ها که رعایت شئونات ماه مبارک رمضان را دارند و در این سال‌ها همراهی کامل را داشتند، تشکر می‌کنم، ضمن اینکه واحد‌های اغذیه‌فروشی که کشیک نیستند و به صورت غیرمجاز فعالیت داشته باشند با آنها برخود و مهر و موم می‌شوند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا