به گزارش یزدفردا: نیکونژاد رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد افزود: امروزه عمده دغدغه شهرداری ها موضوع درآمد است و اجرای پروژه های مشارکتی و سرمایه گذاری مهم ترین راه کسب درآمد های پایدار در بحث مدیریت شهری است.
به گفته وی: شهرداری ها می توانند در چهارچوب قانون و مقررات از انواع ابزار های تأمین منابع مالی برای اجرای طرح های مصوب شهری استفاده نمایند.
نیکونژاد ادامه داد: براساس قانون از جمله ابزارهای تأمین منابع مالی ، اخذ عوارض محلی از اشخاص حقیقی و حقوقی بوده که در محدوده و حریم شهر ساکن هستند و دیگری بهای خدماتی است که شهرداری در ازای ارائه خدمات مستقیم به مردم أخذ می نماید. اما با ابتکار شورای ششم و برای اولین بار در تنظیم بودجه ، بجای فشار بر مردم در اخذ عوارض سنگین و بهای خدمات بالا ، شهرداری یزد مکلف شد مبلغ ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال از منابع و درآمد های خود را از طریق پروژه های مشارکتی و سرمایه گذاری و سود حاصل از آن ، تأمین نماید و این مبلغ با مشارکت سرمایه گذاران در ایجاد و احداث پروژههای شهری درسال های آینده رقم بالاتر و بیشتری را به خود اختصاص خواهد داد.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد تصریح کرد: با توجه به اینکه یزد شهر میراث جهانی است و در مثلث گردشگری کشور قرار دارد ظرفیت مناسبی برای حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی در اجرای پروژه های کلان شهری وجود دارد که باید به نحو احسن از این ظرفیت استفاده کرد.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 16,فوریه,2025