یزدفردا: برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری گامی مؤثر در جهت رفع این کمبود‌ها و معرفی و بازاریابی جاذبه‌های گردشگری است.

به گزارش یزدفردا: محمدرضا بابایی در حاشیه بازدید از هجدهمین نمایشگاه و صنایع وابسته تهران، ضمن اشاره به این‌که استان یزد حضوری مقتدرانه و چشمگیر در این رویداد داشت، گفت: در این نمایشگاه، شهرستان‌های استان یزد غرفه‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری خود داشتند. 

استاندار یزد گفت: این مشارکت گسترده، هم از سوی بخش دولتی و هم خصوصی، نشان‌دهنده اهمیت و نیاز به چنین حرکت‌هایی برای معرفی هرچه بهتر ظرفیت‌های استان است. 

بابایی اظهار کرد: تاکنون، درزمینهٔ برخورداری از بنا‌های تاریخی و جاذبه‌های گردشگری کمبودی وجود نداشته، اما در حوزه معرفی و بازاریابی این ظرفیت‌ها، کاستی‌هایی مشاهده شده است. 

استاندار یزد افزود: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی گامی مؤثر در جهت رفع این کمبود‌ها محسوب می‌شود. 

او با اشاره به این‌که یزد به‌عنوان بخشی از «مثلث طلایی گردشگری» در کنار شهر‌های شیراز و اصفهان نقش مهمی در صنعت گردشگری کشور ایفا می‌کند، تصریح کرد: حضور موفق یزد در نمایشگاه‌های گردشگری، ازجمله نمایشگاه پیشین در اصفهان، بیانگر این جایگاه ویژه است. 

بابایی اظهار کرد: بر همین اساس، در سند توسعه استان یزد، مفهومی تحت عنوان «یزد پایدار» تعریف شده است که یکی از محور‌های اصلی آن توسعه گردشگری پایدار است. 

استاندار یزد بابیان این‌که توسعه گردشگری می‌تواند تأثیر بسزایی در افزایش درآمد‌های استان داشته باشد، گفت: یزد از ظرفیت‌های بالایی در این حوزه برخوردار است و امید می‌رود که با همکاری همه بخش‌های مرتبط، این پتانسیل‌ها به‌صورت بهینه در سطح ملی و بین‌المللی مورد بهره‌برداری قرار گیرد. 

رونمایی از کتاب کودک «یک سال خوشمزه» و رونمایی از بزرگ‌ترین مجموعه گردشگری کشاورزی شهرستان بافق از برنامه‌های این بازدید بود.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا