یزدفردا: استاندار کرمان از بهره‌برداری ۵۴۶ طرح عمرانی و اقتصادی استان با ۴۶ هزار و ۱۹۴ میلیارد تومان اعتبار به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش یزدفردا: محمدعلی طالبی صبح شنبه ۱۳ بهمن ماه در نشست خبری به مناسبت ایام‌الله دهه فجر با اعلام این خبر عنوان کرد: در بخش عمرانی ۴۵۶ طرح با اعتباری بالغ بر ۱۹ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.  

وی افزود: در بخش اقتصادی نیز شاهد افتتاح ۹۰ طرح با سرمایه‌گذاری ۲۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خواهیم بود که به رشد و توسعه استان کمک می‌کند. 

استاندار کرمان، میزان اشتغال این طرح‌ها را حدود ۴ هزار نفر اعلام کرد و ادامه داد: چند طرح بزرگ نیز علاوه بر موارد اعلامی در استان آماده بهره‌برداری داریم که با حضور مقامات ارشد استان انجام خواهد شد. 

طالبی گفت: طرح‌های جدیدی در استان آغاز خواهند شد تا اقدامات و فعالیت‌های خوبی را در حوزه‌های عمرانی و اقتصادی داشته باشیم.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا