یزدفردا: در مجموعه‌ای از پست‌های روز گذشته در پلتفرم Threads، آدام موسری، رئیس اینستاگرام، گفت کاربران نباید به تصاویری که آنلاین می‌بینند، اعتماد کنند؛ زیرا هوش مصنوعی آشکارا محتواهایی تولید می‌کند که نمی‌توان به‌راحتی آنها از واقعیت تشخیص داد؛ به همین دلیل کاربران باید منبع محتوا را بررسی کنند و پلتفرم‌های اجتماعی باید در این زمینه به کاربران کمک کنند.

به گزارش یزدفردا: آدام موسری نوشت: «نقش ما در جایگاه پلتفرم‌های اینترنتی این است که محتوای ساخته هوش مصنوعی را تا‌حد‌امکان برچسب‌گذاری کنیم.» البته او توضیح داد برخی محتواها از این برچسب‌ها جا می‌مانند؛ به همین دلیل، پلتفرم‌ها باید اطلاعاتی درباره اینکه چه کسی محتوا را به اشتراک می‌گذارد، ارائه دهند تا کاربران بتوانند تصمیم بگیرند چقدر به محتوای منتشرشده اعتماد کنند.

آیا متا قوانین نشر محتوا را تغییر خواهد داد؟

طبق گزارش «TheVerge»، موسری می‌گوید باید به یاد داشته باشیم چت‌بات‌ها ممکن است به‌راحتی دروغ بگویند؛ بنابراین بررسی اینکه ادعاها یا تصاویری که به اشتراک گذاشته‌اند، از حسابی معتبر است یا خیر می‌تواند به کاربران کمک کند صحت آنها را ارزیابی کنند. درحال‌حاضر، پلتفرم‌های متا اطلاعات زیادی مانند موضوع صحبت‌های موسری ارائه نکرده‌اند. البته این شرکت اخیراً به تغییرات بزرگی در قوانین محتوایی خود اشاره کرده است.

هوش مصنوعی در شبکه‌های اجتماعی

آنچه موسری توصیف می‌کند به‌نوعی شبیه نظارت کاربران است که در پلتفرم‌هایی مانند ایکس یا یوتوب با «Community Notes» یا فیلترهای نظارتی سفارشی «Bluesky» مشاهده می‌شود. اینکه متا قصد دارد چیزی شبیه آن معرفی کند یا نه، هنوز مشخص نیست اما این شرکت قبلاً از ایده‌های بلواسکای استفاده کرده است.

این اظهارات به معنای ایجاد سیستم‌های نظارت کاربران و گسترش ابزارهایی برای شفاف‌سازی بیشتر اطلاعات است که می‌تواند در آینده‌ای نزدیک در رسانه‌های اجتماعی متا به‌ کار گرفته شود.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا