به گزارش یزدفردا: وی ادامه داد: البته ممکن است در پروسه همین اقدام به راننده آن کامیون حمله شود و ابعاد این دزدی از خسارت مالی به خسارت جانی هم برسد.
نائبرئیس کانون انجمنهای صنفی کامیونداران ایران تاکید کرد: در جاده غدیر دزدی بار از کامیونهای در حال حرکت بسیار شایع شده و بیمه هم خسارت ناشی از دزدی بار را نمیپذیرد و سوال این است که آیا نیروی انتظامی کشور توان کنترل بار دزدیها در مسیر مشخص را ندارد؟ یا اساسا ارادهای برای کنترل و جلوگیری از این دزدیها وجود ندارد.
موسوی گفت: مشکل بسیار مهمی که وجود دارد این است که در قرارداد بیمه مسئولیت مدنی متصدیان حمل و نقل آمده است که حتی سرقت جزیی هم باید مشمول بیمه شود، اما این بند از قرارداد به اجرا نمیرسد چراکه شرکت واسط از کاهش اعلام خسارت منتفع میشود و در این باره ابهامات و سوء استفادههای زیادی وجود دارد. در نهایت خسارت از این دزدی از راننده گرفته میشود و بیمه خسارتی نمیپردازد.
وی افزود: موارد بسیاری دیده میشود که راننده برای استراحت و صرف شام در محلی توقف کرده در مدت زمان کمتر از ۳۰ دقیقه چادر کامیون را پاره و بار را به سرقت بردهاند و در این دزدیها میزان خسارت بیش از ۱۰۰ میلیون تومان بوده که بیمه ریالی از آن را نپذیرفته و جبران خسارت بر دوش راننده افتادهاست و هر چه در این باره مذاکره میکنیم، اما نتیجهای ندارد.
نایب رییس کانون انجمنهای صنفی کامیونداران ایران با بیان اینکه پدیده دزدی بار در عمده جادههای کشور دیده میشود، اما در مسیرهایی مانند شمال به مازندران وقوع این اتفاق نادر است، اما در مسیرهایی مانند آزادراه غدیر و مسیر جنوب بسیار رواج دارد، ادامه داد: در این سرقتها بارها شاهد ضرب و شتم رانندگان و کمک رانندگان بودیم و اینکه با وجود صورت جلسه پلیس و آثار ضرب و شتم بیمه این خسارت را متقبل نمیشود، ظلم در حق رانندگان است.
وی درباره نحوه دزدیها از کامیونهای در حال حرکت اظهار داشت: بعضا دیده شده سرنشین خودروی نیسان با نردبان حین حرکت خود را به کامیون رسانده و با پاره کردن چادر یا باز کردن درب کامیون، بار را به سرقت میبرند و به همان نیسان تخلیه میکنند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 15,ژانویه,2025