به گزارش یزدفردا: در این مطلب به برخی از جایگزینهای نمک اشاره شده که مطمئنا در هنگام طبخ و خوردن غذا میتوانید آنها امتحان کنید.
آب لیمو
آب لیمو به عنوان یک جایگزین عالی برای نمک در دستور العملهای مختلف غذایی کاربرد دارد. آب لیمو که به عنوان منبع اسیدی عمل میکند، طعمهای مشابه نمک را افزایش میدهد. علاوه بر این، پوست لیمو جوهره مرکبات را بیشتر تشدید میکند. میتوانید با ریختن آن روی سبزیجات پخته شده یا ادغام آن در سسهای سالاد و خوراکهای گوشت و ماهی طعمی لذیذ به غذاهای خود اضافه کنید.
پودر پیاز
پیاز خشک یا پودر پیاز یک جایگزین قوی و خوش طعم برای نمک در غذاهای مختلف مانند سرخ کردنیها، سوپها، خورشها، و انواع سسها است. پودر پیاز طعم شیرینی همراه با مزه ادویه را به ارمغان میآورد و آن را به یک انتخاب همه کاره برای افزایش طعم و مزه در دستور العملهای مورد علاقه شما تبدیل میکند.
گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب
گوجه فرنگی خشک شده یک جایگزین مناسب برای نمک است، گوچه فرنگی خشک طعمدار و غنی از مواد مغذی است و سرشار از فیبر و ویتامین C است.
سرکه
به سرکه سیب، سرکه سفید و سرکه بالزامیک به عنوان جایگزینهای نمک و طعم دهنده به غذاها در دستور العملها اشاره شده است. طعم سالاد را با سسهای مبتنی بر سرکه تقویت کنید، کمی سرکه به سوپها اضافه کنید، یا کمی سرکه بالزامیک را در انواع پاستا بگنجانید تا اتکا به نمک را کاهش دهید.
آویشن
آویشن، چه تازه و چه خشک، گزینهای خوش طعم برای کاهش اتکا به نمک اضافه شده در دستور العملهای مورد علاقه شما است. علاوه بر این، آویشن سرشار از آنتی اکسیدانها و ترکیبات ضد التهابی است. طعم گرم آن مکمل انواع غذاهاست. قبل از در نظر گرفتن نمک، ترکیب آویشن خشک شده را در سس گوجه فرنگی خانگی آزمایش کنید، یا طعم ماهی یا مرغ را با اضافه کردن کمی آویشن تازه و آب لیمو افزایش دهید.
سیر
سیر که به دلیل خواص آنتی اکسیدانیاش شناخته شده است، میتواند با کاهش فشار خون و التهاب به سلامت کلی کمک کند. سیر تازه یا خشک شده در دستور العملهای غذایی برای کاهش اتکا به نمک اضافه شده است.
رزماری
رزماری گیاهی پرمصرف که اغلب در غذاهای سرخ شده در روغن یا مرغهای بریان یا اغلب دستورالعملهای غذایی طبخ مرغ استفاده میشود، میتواند افزودنی عالی برای غذاهای مختلف باشد. ترکیب رزماری چه تازه و چه خشک، در سوپها، خورشها، کباب ها، سبزیجات برشته، انواع سسها و نانها جایگزین خوش طعمی است که میتواند به کاهش نیاز به نمک اضافه کمک کند.
دارچین
برای کسانی که از نمک دریایی روی شکلات خود لذت میبرند، دارچین خود را به عنوان یک جایگزین قانع کننده بدون نمک معرفی میکند. افزودن دارچین به محصولات پخته شده مانند براونی و سایر خوراکیهای شیرین که به طور سنتی با نمک درست میشوند، میتواند به طور موثری نیاز به سدیم اضافی را کاهش دهد. دارچین علاوه بر نقشی که در کاهش سدیم دارد، فواید سلامتی بالقوهای نیز دارد. مصرف منظم دارچین ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 05,نوامبر,2024