به گزارش یزدفردا: نشست «بررسی چالش های زیست بوم فناوری اطلاعات استان یزد» به ریاست استاندار یزد و با حضور جمعی از مدیران و فعالین این حوزه برگزار شد.
استاندار یزد در این نشست، با اشاره به اهمیت و جایگاه فناوری اطلاعات در توسعه جوامع و گفت: براساس گزارش های موجود، اقتصاد دیجیتال به زودی به یکی از مهمترین حوزه های اقتصاد جهانی تبدیل می شود لذا باید در برنامه ریزی ها توجه ویژه ای به این حوزه شود.
وی با اشاره به سهم اقتصاد دیجیتال در GDP برخی از کشورهای پیشرفته جهان، اظهارداشت: باتوجه به روند روبه رشد سهم این حوزه در اقتصاد جهان، شرکت های مبتنی بر فناوری اطلاعات در آینده ای نزدیک جای غول های اقتصاد نفتی و سنتی را خواهند گرفت.
فاطمی در ادامه با اشاره به برخی قابلیت ها و ظرفیت های شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات استان، خاطرنشان کرد: با بهره مندی از ظرفیت های حوزه فناوری اطلاعات، می توان بسیاری از مسائل موجود در استان، حل کرد.
وی با بیان اینکه حمایت از فعالیت های حوزه فناوری اطلاعات، منجر به ایجاد تحول در استان می شود افزود: فعالیت های این حوزه فاقد مسائل آلایندگی و چالش های فرهنگی و اجتماعی بوده و سبب افزایش بهره وری و اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی می شود.
استاندار یزد با بیان اینکه در همه حوزه ها به نوعی ردپای فناوری اطلاعات برجسته است، افزود: یکی از اقدامات مورد پیگیری، برنامه ریزی جهت شکل گیری زنجیره ارزش راهبردی حوزه فناوری اطلاعات در استان یزد و انجام حمایت های لازم از این حوزه خواهد بود.
فاطمی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه یزد برای اوج گیری به دو بال «فناوری و نوآوری» و «گردشگری» دارد، گفت: فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال؛ یکی از ارکان مهم و اساسی حوزه فناوری است که آینده دنیا را متحول خواهند کرد.
عالی ترین مقام اجرایی استان در پایان با اشاره به نگاه ویژه استان به حوزه فناوری اطلاعات و حوزه های مرتبط با آن، از حمایت ویژه استان از توسعه فعالیت های این حوزه ها خبرداد.
شایان ذکر است در جریان این نشست، به برخی محدودیت های تجهیزاتی دانشکده کامپیوتر دانشگاه یزد اشاره شد که به پیشنهاد استاندار یزد، مقرر شد 50 دستگاه برای دانشکده کامپیوتر خریداری شود.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 09,مه,2025