یزدفردا: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد: در سال‌های اخیر شاهد افتخارات خوبی از سوی هنرستان‌ها در استان بوده ایم.

به گزارش یزدفردا: احسان عابدی در بازدید از هنرستان دخترانه شفق گفت: هنرستان‌ها محل تلاقی علم و حرفه و هنر هستند و ما در سطح استان چهار هنرستان داریم که همگی موفق بوده و توانسته‌اند هنرآموزان دانش آموخته بسیار موفقی را پرورش دهند.

وی افزود: با توجه به این که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارای هنرستان است، ما نیز در شروع آغاز سال تحصیلی به واسطه هنرستان‌های هنر‌های زیبا در این رویداد بزرگ سهیم هستیم.

عابدی ادامه داد: در سال‌های اخیر شاهد افتخارات خوبی از سوی هنرستان‌ها بوده ایم و امیدواریم یکی از بهترین نسل‌های هنرمندان را داشته باشیم و توام با تحصیل در زمینه حرفه آموزی و پرورش استعداد‌های دانش آموزان نیز اقدامات موثرتری انجام شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اظهار داشت: استعداد‌های بسیار موفقی در هنرستان‌ها تحصیل می‌کنند و امسال رتبه دو کنکور نیز توسط محصلان این هنرستان‌ها در رشته هنر کسب شده که نشان می‌دهد اگر حمایت صورت گیرد قطعا شاهد آینده بسیار روشن تری در این زمینه خواهیم بود.

وی تصریح کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی افزایش رشته‌های مختلف در این هنرستان‌ها را دارد و امیدواریم با همکاری مسئولان شاهد اجرایی شدن این امر باشیم تا بتوان تعداد بیشتری از محصلین را جذب کرد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا