به گزارش یزدفردا: محمدکاظم صادقیان با اشاره به عملکرد معاونت بازرسی در سال ۱۴۰۱ تا خرداد ۱۴۰۲ گفت: در این بازه زمانی تعداد پنج هزار و ۳۸۵ مورد گزارش واصله از سوی مردم دریافت شده که از این تعداد بیش از سه هزار و ۷۰۰ مورد رسیدگی، بالغ بر یک هزار مورد مجهول بوده و مابقی نیز در دست بررسی است، ولی در مجموع تعداد ۳۳۴ مورد پرونده به ارزش ۳۰ میلیارد ریال تشکیل شده است.
وی افزود: از مجموع سه هزار و ۶۹۹ عملیات بازرسی که از ابتدای سال جاری تاکنون انجام شد، ۹۹ پرونده تخلف برای واحدهای تولیدی، صنفی و صنعتی تشکیل شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان عمده تخلفات را در زمینه گرانفروشی اعلام کرد و اظهار داشت: ۳۵ درصد کل تخلفات صورت گرفته در زمینه گرانفروشی و به ارزش ۲ میلیارد و ۶۵۹ میلیون ریال است.
وی همچنین با اشاره به تعداد جواز تاسیس صادر شده عنوان کرد: از شهریور ۱۴۰۱ تا مرداد ۱۴۰۲ تعداد ۹۶۶ جواز تاسیس با پیشبینی اشتغال بالغ بر ۲۳ هزار نفر و تعداد ۳۰۳ پروانه تاسیس با پیشبینی اشتغال بالغ بر ۹ هزار نفر صادر شده است.
صادقیان ادامه داد: در بخش معدن، ۴۵ پروانه بهرهبرداری از معدن با ظرفیت ۲ میلیون تن و ذخیره قطعی ۱۵۳ میلیون تن انجام شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان از صدور ۴۱ پروانه اکتشاف، ۷۲ گواهینامه کشف و ۴۴ فقره مجوز برداشت در حوزه معدن خبر داد.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 11,مه,2025