جهیزیهدادن کمیته امداد به دختران دمبخت برخى از کشورها نه تنها هزینه نیست بلکه سرمایهگذارى براى کشور بهحساب مىآید زیرا با هدف انتقال فرهنگو الگوى جمهورى اسلامى به این کشورها انجام شده و دیپلماسى رسمى از آن سود مىبرد.
ایلنا نوشت:
سرپرست کمیته امداد امام خمینى (ره) علت کمک این کمیته به مردم برخى از کشورها را نوعى سرمایهگذارى براى نظام جمهورى اسلامى مىداد ند و معتقد است این کمکها برخى تهدیدات نسبت به جمهورى اسلامى را خنثى مىکند.
حسین انوارى در رابطه با سیاست کمیته امداد براى کمک به کشورهاى خارجى گفت: کمکى که کمیته امداد به کشورهاى خارجى مى کند در واقع انتقال الگوهاى حمایتى و امدادى است.
انوارى افزود: کمیته امداد شکم گرسنگان این کشورها را سیر نمى کند بلکه با برپایى کلاسهاى آموزشى سعى در توانمندسازى دختران و پسران این کشورها و ایجاد اشتغال براى آنها دارد.
سرپرست کمیته امداد امام خمینى (ره) در واکنش به این سوال که شما مىگویید کمیته امداد کمک نقدى به این کشورها نمىکند درحالى که خبرها حاکى از این است که این کمیته به دختران دمبخت برخى از این کشورها جهیزیه مىدهد، گفت: کمیته امداد در پى ترویج فرهنگ اسلامى است. هدف کمیته امداد جلوگیرى از ایجاد مفاسد اجتماعى در این کشورها و ترویج فرهنگ ازدواج است، به همین جهت بخشى از جهیزیه دختران آنها را تامین مىکنیم.
سرپرست کمیته امداد در پاسخ به این سوال که گمان نمى کنید چراغى که به خانه رواست به مسجد حرام است، چنین پاسخ داد: اگر قرار باشد چنین شعارى سر داده شود باید وزارت امور خارجه، سازمان ارتباطات اسلامى و همه کمیسیونهاى مشترکى که ایران در خارج از کشور دارد تعطیل شود، زیرا در بسیارى از دستگاههاى کشور هزینههاى بسیار زیادى صرف سیاستهاى جمهورى اسلامى ایران در سطح بینالمللى مى شود زیرا ایران با بسیارى از کشورها بده بستان دارد.
سرپرست کمیته امداد یادآور شد: براى اینکه تهدیدات نسبت به جمهورى اسلامى کم شود باید یک سرى سرمایه گذارى بر مردم کشورهاى مختلف صورت گیرد و یک سرى سرمایهگذارى هم روى مسئولان کشورها؛ بنابر این اگر درست نگاه کنیم اقدامات کمیته امداد در کمک به کشورهاى دیگر براى پرنور نگه داشتن این چراغ است.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 04,فوریه,2025