سرپرست سازمان فاوا شهرداری یزد گفت: برای اولین بار عکس برداری هوایی با پهباد از تمام نقاط شهر یزد با هدف شناسایی ساخت و ساز‌های غیر مجاز انجام شد.

یزدفردا: مهدی فلاح، سرپرست سازمان فاوا شهرداری یزد گفت: طرح عکس برداری هوایی از اسفندماه سال گذشته آغاز شد و از فروردین ماه امسال عکسبرداری با پهباد از تمامی نقاط شهر یزد صورت گرفت.

او افزود: عکس‌های گرفته شده در معاونت شهرسازی و موارد مشابه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این مسئول بیان کرد: برای استفاده بهینه از تصاویر در ساخت و ساز‌های غیرمجاز که ابزار جدیدی است، در آبان ماه سال جاری عکس برداری مجدد انجام گرفت تا ضمن مطابقت با تصاویر فروردین ماه، ساخت و ساز‌های غیرمجاز در سه نقطه به مساحت ۱۶۰۰ هکتار شامل محدوده دروازه قرآن، خیرآباد و مهرآوران مورد بررسی قرار گیرند.

سرپرست سازمان فاوا شهرداری یزد ادامه داد: درعکس برداری‌های صورت گرفته در نقاط مورد اشاره از نظر ارتفاع ساخت و ساز و گود برداری انجام شده، اطلاعات به صورت نرم افزاری و هوشمند برداشت شد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا