۱۰ واحد غذایی برتر سال ۹۸ استان یزد در مراسمی با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد، تندیس و لوح زرین سازمان غذا و دارو را دریافت کردند.

یزدفردا: دکتر «محمدحسین مصدق» معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در این باره افزود: هم چنین شش واحد تولیدی قابل تقدیر و ۱۱ مسئول فنی برتر معرفی شدند.

وی افزود: ارتقا امتیازهای prps  که نمره A را کسب کرده اند، کسب نمره قابل قبول در شاخص های عدم انطباق، عرضه موادغذایی با کیفیت در بازارهای داخل و خارج کشور از موارد انتخاب واحد تولیدی برتر در سال ۹۸ در استان یزد است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به شیوع کرونا و نقش غذا و سبک زندگی در ابتلا به این بیماری، گفت: براساس بررسی‌های انجام شده افرادی قربانی کرونا می‌شوند که از سبک زندگی غلط رنج می‌برند.

مصدق خاطرنشان کرد: در ۶۰ درصد مرگ و میرهای ناشی از کرونا یکی از ریز فاکتورهای بیماری‌های غیرواگیر از قبیل فشار خون یا دیابت را داشته‌اند که این موضوع اهمیت غذا و سبک زندگی سالم را دو چندان می‌کند.

وی افزود: هم چنین با کمک و حمایت واحدهای تولیدی استان ۱۰۰ بسته معیشتی و ۱۰۰ بسته بهداشتی تهیه و بین نیازمندان توزیع می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: در حال حاضر ۲۶۰ واحد صنعتی فعال و ۳۵۰ واحد کارگاهی فعال در حوزه های غذایی، آرایشی و بهداشتی فعالیت می‌کنند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا