بانک‌های یزد در مسیر تولید همکاری جدی‌تری داشته باشند

  پرینت
شناسه خبر : 160246 | تاریخ انتشار : 06 Mehr 1399 - 16:32 | 3248 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ‌یزد با تاکید بر نقش مهم بانک ها در رفع موانع تولید استان یزد گفت: ‌تعامل بانک‌ها با تولیدکنندگان و صاحبان صنایع می‌تواند مسیر تولید را هموارتر کند.

یزدفردا: سید مسعود عظیمی ظهر امروز در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد اظهار داشت: اکنون که کشور درگیر جنگ اقتصادی تمام عیار است نیاز داریم نیروهای توانمند اعم از دولتی و بخش خصوصی وارد عرصه شوند و در مسیر تولید و جهش آن گام بردارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد به نقش مهم و تأثیرگذار بانک‌های استان در مسیر رفع موانع تولید اشاره کرد و ادامه داد: خوشبختانه در استان یزد شاهد درک بالای مدیران عامل بانک‌ها و تعامل آنها با صاحبان صنایع و تولیدکنندگان هستیم که این مهم می‌تواند مسیر تولید را هموارتر کند.

وی با تاکید بر حفظ اشتغال موجود استان و تقویت کارآفرینی، عنوان کرد: ارتقای گردشگری در شرایط کنونی باید به طور جدی در دستور کار قرار گیرد.

عظیمی تاکید کرد: لازم است که فعالیت و عملکرد بانک‌های استان بر اساس مصوبات جلسات سران سه قوه، قوانین ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و بخشنامه‌های بانک مرکزی باشد.

 
  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا
برچسب ها
اخبار مرتبط
مراسم ختم بانوی مومنه « حاجیه خانم سکینه دهقان‌پور » مادر جنت‌مکان و گرامی مهندس عظیمی‌زاده مدیرعامل محترم سازمان همیاری شهرداری‌های استان یزد
بارش پراکنده برف و باران در استان یزد
خلاصه ای از عملکرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان یزد
نقش آمریکا در شیوع ویروس کرونا
ناکامی نمایندگان استان یزد در لیگ برتر والیبال
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • هیچ نظری موجود نیست