نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با اشاره به بازدید اخیر خود از روستاهای شهرستان رفسنجان و دیدار با دهیاران و شوراهای روستا، اظهار کرد: اکثر قریب به اتفاق روستاها مشکلات مشترک از قبیل آب، آسفالت، روشنایی معابر، سالن ورزشی و زمین چمن دارند و تمرکز شوراها و دهیاران روی این مسائل است.

یزد فردا: به گزارش رفسنجان فردا، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با اشاره به بازدید اخیر خود از روستاهای شهرستان رفسنجان و دیدار با دهیاران و شوراهای روستا، اظهار کرد: اکثر قریب به اتفاق روستاها مشکلات مشترک از قبیل آب، آسفالت، روشنایی معابر، سالن ورزشی و زمین چمن دارند و تمرکز شوراها و دهیاران روی این مسائل است.

حجت الاسلام جلالی با بیان اینکه مسئله مهم و اولویت دار هر روستا اشتغال جوانان است، افزود: متأسفانه از این نکته اساسی غفلت کرده ایم و تمرکزمان را روی اشتغال نگذاشته ایم.

وی ادامه داد: بیکاری، جوانان ما را از بین می برد یا زندگی‌شان را متلاشی می کند، سن ازدواج افزایش پیدا کرده و جوانان دچار افسردگی شدند، لذا همه باید دست به دست هم دهیم برای جوانان اشتغال ایجاد کنیم.

 حجت الاسلام جلالی اظهار کرد: دهیاران، جوانان روستا را شناسایی کنند و یک کارگاه یا کارخانه کوچک تعریف شود که اشتغالزا باشد و به سرعت راه اندازی شود و سودآور باشد.

نماینده مردم رفسنجان و انار با اشاره به اهمیت اقامت جوانان در روستاها، افزود: لازم است شوراها و دهیاران همفکری کنند، با کارآفرینان صحبت کنیم یا خودشان طرحی اگر دارند مطرح کنند؛ اگر اشتغال در روستا برطرف شود جوانان در روستا می مانند.

 وی خاطرنشان کرد: در خصوص تسهیلات، تخصیص زمین و بازاریابی ما قول مساعد می دهیم که همکاری کنیم که این امر مستلزم همت دهیاران و شوراهاست.

  • نویسنده : رفسنجان فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا