میربابایی گفت: با توجه به بیماری کرونا و عدم برگزاری پیاده‌روی اربعین، آزادی زندانیان جرایم غیرعمد از جمله تصمیماتی بود که گرفته شد.

به گزارش رفسنجان فردا، مراسم کلنگ زنی حسینیه و مجموعه فرهنگی موکب خاتم الانبیاء رفسنجان و رونمایی از طرح نذر آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، همزمان با شب تاسوعای حسینی و با حضور جمعی از مسئولین استان و شهرستان برگزار شد.

علی میربابایی مسئول موکب خاتم‌الانبیاء(ص) در این مراسم اظهار کرد: این زمین به مساحت ۷۳۹ متر مربع اهدایی خیر بزرگوار مجید حجتی‌ است و خیر دیگر علی امیرحسینی برای شروع کار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در اختیار موکب قرار داده است که امیدواریم با ساخت این مجموعه ۱۸ کارگاه تولید ماسک فعال شود.

میربابایی یادآور شد: این موکب از سال ۹۵ آغاز به کار کرد و طی سالهای گذشته فعالیت‌های بسیاری از جمله خدمت گذاری به زائرین امام حسین(ع) در اربعین و کمک به مناطق سیل‌زده انجام داده است.

وی در ادامه به خدمات دیگر موکب خاتم الانبیاء شامل برپایی ایستگاه‌های صلواتی در ایام مختلف سال، استقرار موکب در حرم امام رضا(ع) و خدمت به زائرین رضوی، توزیع بسته‌های غذایی در ایام کرونا، ضدعفونی شهر و … اشاره کرد.

مسئول موکب خاتم الانبیاء رفسنجان از حضور ۳۵۰ خادم در کربلا و نجف در سال گذشته برای خدمت‌رسانی به زائرین حسینی خبر داد و گفت: یخ مورد نیاز سایر مواکب را با خریداری و راه اندازی کارخانه یخ مهیا کردیم.

میربابایی تصریح کرد: با توجه به بیماری کرونا و عدم برگزاری پیاده‌روی اربعین، با مشورت امام جمعه و ستاد عتبات عالیات، آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، توزیع بسته‌های معیشتی و ساخت بناهای ستاد عتبات در عراق از جمله تصمیماتی بود که گرفته شد.

  • نویسنده : رفسنجان فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا