دکتر جمالی زاده گفت: در نظر گرفتن محل جداگانه برای کارگران و اعلام اسامی آنان به همراه کد ملی فرد به بهداشت توسط کارفرما یا دهیارها انجام شود.

 به گزارش رفسنجان فردا، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در خصوص کنترل  و شیوع بیماری کووید۱۹ در زمان فرآوری پسته و ورود کارگران به شهرستان، گفت: با رعایت کامل مسائل بهداشتی یک نفر رابط بهداشتی جهت انجام امور مربوط به کارگران مشخص شود.

وی در ادامه افزود: محل اسکان کارگران فاقد کارفرما توسط دهیاری و شهرداری تعیین گردد.

دکتر جمالی زاده به رعایت مسائل بهداشتی شامل ملزم بودن کلیه کارگران به استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی در محل کار و اسکان، پیگیری و گندزدایی روزانه محل اسکان توسط رابط بهداشتی، تامین آب آشامیدنی سالم، مواد غذایی و لوازم حفاظت فردی کارگران توسط کارفرما و دفع پسماند به شیوه بهداشتی تاکید کرد.

معاون بهداشتی در خصوص نگهداری و محل اسکان کارگران، گفت: در نظر گرفتن محل جداگانه برای کارگران و اعلام اسامی آنان به همراه کد ملی فرد به بهداشت توسط کارفرما یا دهیارها انجام شود.

 وی ممانعت از تردد غیر ضروری کارگران در سطح شهر و روستا و بررسی وضعیت سلامت کارگران توسط بهورز منطقه را دارای اهمیت دانست و گفت: پیگیری و ارجاع افراد علامت دار به پزشک مرکز و پیگیری موارد مثبت بیماریابی جهت بستری یا قرنطینه و همچنین نظارت کامل ناظرین مراکز و کارشناسان بهداشت محیط حرفه ای بر محل اسکان و کارگاههای فرآوری پسته در جهت رعایت پروتکل های بهداشتی مدنظر است.

 جمالی زاده تاکید کرد: ضروریست از حضور کارگران در سطح شهر جلوگیری شود و مالکین در صورت نیاز به کارگر فقط به مکان های مد نظر مراجعه کنند.

وی از مردم خواستار همکاری با مامورین بهداشتی شد و افزود: اگر به این موضوع بی توجهی شود بعد از فصل برداشت با موج جدیدی از بیماری ویروس کرونا روبرو خواهیم شد.

  • نویسنده : رفسنجان فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا