رئیس گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا در اسفند ماه سال گذشته تا کنون بیش از ۵۰ کارگاه در رفسنجان مجوز تولید ماسک و وسایل حفاظت فردی را دریافت کردند

به گزارش رفسنجان فردا؛ مهندس "مجید رنجبر کاظمی"در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و اینکه کمبودهایی جهت مبارزه با این معضل از جمله ماسک، دستکش، گان و لباس پرسنل بهداشتی درمانی احساس می شد خیریه خیرین گمنام رفسنجان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اقدام به تهیه پارچه و تولید ماسک و لباس بیمارستان(گان) بهداشتی کردند.

وی تصریح کرد: در ادامه این فعالیت ها برخی موسسات خیریه دیگر مانند موکب خاتم الانبیاء و بسیج نیز وارد این عرصه شده و به تولید ماسک پرداختند.

رنجبر کاظمی خاطرنشان کرد: همزمان با تولید این محصولات، در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان کمیته ای به منظور نظارت بر کارگاه های تولیدی با حضور و مشارکت معاونین بهداشتی و غذا و داروی دانشگاه و کارشناسان این دو معاونت تشکیل شد.

وی ادامه داد: این کمیته با برگزاری جلسات متعدد پیگیر حل مشکلات موجود در تولید ماسک و یاری رسانی به تولیدکنندگان برآمده است؛ همچنین کارشناسان این دو معاونت با بازدیدهای مشترک و یا جداگانه بر امر تولید در این کارگاه ها نظارت داشته اند.

رئیس گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به اینکه در ۵۰ کارگاه تولید ماسک در رفسنجان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۷۷۰ هزار ماسک تولید و توزیع شده است، افزود: تاکنون این کارگاه های تولیدی که تحت پوشش موسسه خیرین گمنام یا موکب خاتم لانبیاء یا بسیج بوده اند مورد بازدید کارشناسان کمیته مذکور قرار گرفته و مجوز تولید دریافت کرده اند.

رنجبرکاظمی با اشاره به اینکه ماسک های تولیدی و تأیید شده کمیته نظارت باید دارای برچسب مشخصات باشند و سپس توزیع شوند، گفت: همچنین برخی ازکارگاه های جدید که از طرف این نهادها معرفی شده و یا مستقلاً خواستار تولید ماسک باشند با ارائه درخواست و تأیید از طرف کمیته مذکور می توانند اقدام به تولید ماسک کنند.ایسنا

انتهای پیام

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا