به گزارش رفسنجان فردا؛ سپاه در رفسنجان بیش از 30 کارگاه تولید ماسک راهاندازی کرده و بسیجیان در آن مشغول دوخت ماسک برای رفع نیاز بهداشتی جامعه هستند و در خط مقدم مبارزه با کرونا جهادگونه کار میکنند.
در یکی از این کارگاههای سپاه در روستای کبوترخان، مادری جوان پشت یکی از چرخهای خیاطی نشسته و در کنار دوخت ماسک، دقایقی کارگاه را ترک میکند و دوباره برمیگردد.
موضوع را که جویا شدیم متوجه شدیم، او کودکی شیرخوار دارد که برای دادن شیر به او چند دقیقهای چرخش را خاموش میکند و به جهادی دیگر در جبهه خانواده میپردازد.
وی کودک چهارماهه خود به نام «مهنا» را به خواهر 10 سالهاش میسپارد و روزی هشت ساعت در کارگاه مشغول خدمت و جهاد است و فقط برای شیردادن به مهنا کارگاه را ترک میکند.
همسر این خواهر بسیجی که ۱۲ سال عضو فعال بسیج پایگاه است هم، این روزها در کنار دیگر برادران بسیجی مشغول ضدعفونی کردن معابر است؛ در کمال تواضع عنوان میکند که ما برای رضای خدا و خدمت به نظام کار میکنیم و تمایل نداریم ناممان برده شود.
افشونپور مسئول کارگاه اظهار داشت: از زمانی که فرمان مقام معظم رهبری در خصوص حرکت جهادی در مقابله با ویروس کرونا صادر شد، همه سفارشات خیاطی را لغو کردم و کارگاه را جهت تولید ماسک اختصاص دادم.
وی ادامه داد: به لطف خدا و همت خواهران بسیجی روزانه 500 عدد ماسک تولید میکنیم و امیدوارم بتوانیم قدمی هر چند کوچک در جهت رفع این مشکل برداریم.
افشونپور خاطرنشان کرد: ما در ابتدا خودمان با خرید یک طاقه پارچه کارمان را شروع کردیم و ماسکها را پس از دوختن جهت استریلیزه به فرمانده حوزه امام خمینی (ره) تحویل میدادیم.
وی متذکر شد: هم اکنون با پارچههای مخصوص ماسک که سپاه در اختیار ما میگذارد کار را ادامه میدهیم.
بانوی بسیجی که منزل خود را به کارگاه تولید ماسک تبدیل کرد
عباسی بانوی بسیجی فعال و خوش ذوق اهل روستای دهپناه از توابع دهستان کبوترخان رفسنجان با این تفکر که در خانه میمانیم ولی دست روی دست نمیگذاریم، منزل خود را به کارگاه دوخت ماسک تبدیل کرده است.
عباسی اظهار داشت: من هم مانند دیگر بانوان بسیجی به این فکر بودم که چگونه میتوانم در جبهه سلامت نقشآفرین باشم و به ندای رهبرم لبیک بگویم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه خیاطی بلد هستم اما بهدلیل اینکه رفتن به تولیدی برایم مشکل بود، به ذهنم رسید که از خواهران بسیجی روستا دعوت کنم تا در خانه خودم ماسک بدوزیم.
این خواهر بسیجی تصریح کرد: حال و پذیرایی منزل از نور کافی برخوردار است بنابراین محیط را ضدعفونی کردیم چرخها را آوردیم و به لطف خدا روزانه ۳۰۰ عدد ماسک میدوزیم.
وی با قدردانی از مسئول حوزه امام خمینی (ره) برای تأمین پارچه و ملزومات دوخت ماسک، افزود: امیدواریم بتوانیم ماسک بیشتری تولید و در اختیار مردم قرار دهیم.
اما در منزل خانم عباسی دخترش هم با یک نوزاد سه ماهه مشغول دوخت ماسک است و در این زمینه پدربزرگ نوه را نگهداری میکند تا سنگر جهاد و خدمت به سلامت خالی نماند.
در منزل خانم عباسی مادران جوان دیگری هم هستند که با کودکان خردسال و نوزاد خود پا در این جبهه گذاشتند.
در این منطقه بانوانی هستند که گوشواره خود را و پیرمردی هزینه سفر کربلای خود را نذر سلامت کرده و امثال آنها کم نیستند و دیدن این زیباییها و ایثار و از خودگذشتگیها یاد دوران دفاع مقدس را در ذهن تداعی میکند./فارس
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 08,فوریه,2025