امام جمعه رفسنجان گفت: ۹ دی حرکت خودجوش مردم‌ براساس باورهای دینی و بینش‌ های سیاسی، حضو در صحنه احساس مسئولیت بود که با بصیرت‌ و ولایتمداری‌ به میدان آمدند و انقلاب را بیمه کرد.

به گزارش رفسنجان فردا؛ «حجت الاسلام اصغر عسکری»روز گذشته در جلسه برنامه ریزی ۹ دی با بیان اینکه برخی حوادث در تاریخ بشریت و در تاریخ یک انقلاب ماندگار و نقطه عطف هستند؛ گفت: تجمع ۹ دی همزمان با سراسر کشور در میدان ابراهیم رفسنجان هم انجام می شود.

امام جمعه رفسنجان ادامه داد: میلاد حضرت‌ مسیح و آغاز سال میلادی جمعیتی از مردم دنیا؛ جریان بزرگی است و یا هجرت پیامبر گرامی اسلام از مکه به مدینه که به عنوان مبدأ تاریخ مسلمانان شد؛ این هجرت با گذشت بیش از ۱۴۰۰ سال به عنوان جایگاه مهمی برای مسلمانان تلقی می شود.

وی ادامه داد: یا حوادث دیگری مانند جریان عاشورای امام‌ حسین(ع) که نقطه عطفی در تاریخِ نه تنها مسلمانان بلکه تمام دنیا است و دنیا بر مسئله عاشورا نظر دارد و آن را تحلیل می کند همانطور که این جریان حادثه ای نبود که یک روز اتفاق بیفتد و جمع شود بلکه یک سری ریشه ها داشت تا این حادثه پیش آمد و دستاورد و برکات به همراه داشت.

 امام‌ جمعه رفسنجان خاطرنشان کرد: بسیاری از بزرگان در این رابطه تأملاتی‌ دارند و کتاب ها نوشتند؛ محور عاشورا تصادف ناگهانی نبود که یک روزه یا تا اربعین جمع شود بلکه ریشه هایی وجود داشت تا عاشورا شکل گرفت‌ و نهضت امام حسین(ع) پیامدهایی را به دنبال داشت لذا ۹ دی نیز چنین چیزی با مقیاس کوچکتر بود و انقلاب اسلامی هم که ۲۲ بهمن شکل گرفت و دستاوردهای مهمی داشت؛ برای شکل گیری آن نیز ریشه هایی وجود داشت.

 وی با طرح سئوال که چه عواملی طی شد تا ۹ دی شکل گرفت؟ عنوان کرد: در این روز برای نسل جوان باید این عوامل و دستاوردهای آن، حضور مردم، ولایت مداری مردم، تجمع عظیم مردم جهت پاسخ دندان شکن به افرادی که ظرف ۴۸ ساعت در عاشورا هتاکی به امام حسین (ع) کردند، آن خیل عظیم جمعیت به میدان آمدند که این عوامل قابل تأمل است.

 
حجت الاسلام عسکری ادامه داد: بعضی گفتند رسانه های بیگانه اعلام کردند نظام، مردم را به خط کرد لذا اگر نظام اینقدر اقتدار داشته باشد که در کمتر از ۴۸ ساعت بتواند ده‌ ها میلیون انسان را به صحنه بیاورد نظام پر قدرت و توانمندی است و در واقع ۹ دی یک انتفاضه بود؛ انتفاضه به معنی جوشش چشمه است، ۹ دی حرکت خودجوش مردم‌ براساس باورهای دینی و بینش‌ های سیاسی، حضور مردم در صحنه احساس مسئولیت بود که با بصیرت‌ و ولایتمداری‌ به میدان آمدند و انقلاب را بیمه کرد همانطوری که نگه داشتن‌ نهضت عاشورا‌ برای مسلمانان پیام دارد زنده نگهداشتن ۹ دی و  پیامدهای این حماسه‌ برای مردم برکات دارد و باید بازخوانی شود.

 
وی اظهار داشت: حضرت زینب(س) بعد از عاشورا چنان سنجیده عمل و با سخنرانی خود از نهضت امام حسین دفاع کرد که کسی نتوانسته در مورد نهضت عاشورا پس از ۱۴۰۰ سال‌ یک ایرادی و برداشت بد از کلمات حضرت زینب(س) بگیرد./شبستان

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا