پنج شنبه سیزدهم دیماه 97؛ دومین نشست ستاد اجرايي خدمات سفر استان یزد به ریاست معاون هماهنگي امور عمراني استاندار و اعضای این ستاد در محل سالن مديريت بحران استانداری تشكيل شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ جلسه ستاد اجرايي خدمات سفر استان يزد به رياست "محسن صادقيان" معاون هماهنگي امور عمراني استانداري يزد و با حضور "محمود شاكري شمسي"مديركل دفتر امور شهري و شوراهاي استانداری، "سید مصطفی فاطمی" مدیرکل میراث فرهنگی استان و دیگر اعضای این ستاد در سالن مديريت بحران تشكيل شد.

معاون هماهنگي امور عمراني استانداري يزد در این جلسه گفت:براي توسعه و رونق گردشگري در استان نيازمند برنامه ريزي منسجم و تجميع توانمندي ها هستيم و از سوي ديگر لازم است بر معرفي جامع و اثرگذار جاذبه هاي گردشگري در بخش هاي مختلف تمركز شود.

"محسن صادقيان" با اشاره به فاصله گرفتن از انجام فعاليت هاي پراكنده افزود: در فرصت باقي مانده فرمانداران، شهرداران و دستگاه هاي اجرايي موثر برنامه، همايش و جشنواره هاي پيشنهادي شهرستان ها را به اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان ارائه نمايند.

صادقيان بيان كرد: بر اساس برنامه هاي پيشنهادي ارائه شده تا پايان بهمن ماه سال جاري تقويم همايش ها و جشنواره هاي استان تدوين مي شود و بر اين اساس مي توان اقدامات موثرتري را با اشتراك توانمندي و تجربه هاي موفق شهرستان ها با يكديگر شاهد بود.

وي ادامه داد: برگزاري جشنواره هاي فرهنگي و گردشگري در استان نيازمند تقويت در حوزه اطلاع رساني هستند تا زمينه جذب افراد بيشتري را فراهم سازد و از سوي ديگر ضروريست پيوست اقتصادي و اجتماعي جشنواره هايي كه تاكنون برگزار شده است نيز مورد ارزيابي قرار گيرد.

معاون استاندار يزد خاطرنشان كرد: تهيه بروشور و نقشه هاي اطلاع رساني ويژه نوروز به صورت يكپارچه و هماهنگ انجام شود و دستگاه هاي اجرايي و نهادهاي مختلف از انجام فعاليت هاي پراكنده در اين حوزه خودداري كنند.

صادقيان افزود: در ايام مسافرت هاي نوروزي ايجاد ايستگاه هاي بين راهي و ورودي شهرها نيز نيازمند برنامه ریزی است تا گردشگران از راهنمايي و دريافت خدمات مناسب قبل از ورود به شهر نيز بهره مند شوند.

معاون هماهنگي امور عمراني استانداري يزد در پايان گفت: دستگاه هاي اجرايي و پيمانكاران نيز عمليات اجرايي- عمراني در سطح استان را تا پايان اسفند ماه جمع بندي نمايند و در صورت ضرورت اجراي هر پروژه اي پس از آن اين موضوع را با نهادهاي مربوطه از جمله ستاد سفر هماهنگ كنند.

"سید مصطفی فاطمی" مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و دبیر ستاد خدمات سفر استان یزد نیز در این جلسه با توجه به دستورالعمل ساماندهی و ارتقای خدمات سفر ویژه نوروز 98 عنوان کرد: مشخص نمودن سیاستها، اهداف و استراتژی های بلند مدت ستاد هماهنگی خدمات سفر، برنامه ریزی به منظور ارائه خدمات شایسته به مسافران و گردشگران، اجرای سیاستهای کلی و برنامه های ابلاغی ستاد مرکزی، ارائه پیشنهادهای کاربردی به ستاد مرکزی جهت بهبود روشها و فرآیندهای اجرایی، معرفی ظرفیتها و توانمندی های گردشکری شهرستان های استان به شیوه ها و مدلهای نوین، نظارت  بر تاسیسات و موسسات گردشگری، نظارت سایر صنوف ارایه دهنده خدمات به مسافران و گردشگران، تهیه، تدوین و اجرای برنامه های فرهنگی، اجتماعی در سطح استان، اطلاع رسانی، تبلیغات و راهنمایی مسافران و گردشگران، ایجاد نظام پاسخگویی مناسب برای گردشگران، شناسایی نقاط قوت و ضعف، تهدیدها و فرصتها و ارائه راهکارهای پیشنهادی به ستاد و استخراج و پردازش آمار و اطلاعات از جمله برنامه های طرح ساماندهی و توسعه خدمات سفر ویژه نوروز 98 می باشد.

فاطمی همچنین در این جلسه از ظرفیت بالای واحدهای اقامتی استان یزد جهت اسکان مسافران نوروزی خبر داد و افزود: جهت اسکان و پذیرایی میهمانان نوروزی اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.

دبیرستاد خدمات سفر استان یزد در ادامه بهره‌گیری از ظرفیت‌های «یزد جهانی» را برای سایر شهرستان‌های استان با اهمیت برشمرد و افزود: مجموعه‌ های اقامتی و پذیرایی باید با استفاده از شیوه‌ های نوین، خدماتی متفاوت، بهتر و مطلوب‌تر به میهمانان ارائه کنند.

فاطمی تبلیغات فرا شهرستانی برای حضور گسترده گردشگران و میهمانان در استان را مؤثر دانست و اظهار داشت: مسئولین و متولیان با استفاده از ظرفیت ‌های موجود به ‌ویژه در مرکز استان نسبت به معرفی و تبلیغات محیطی خود اهتمام داشته باشند.

گفتنی است: ساماندهی و رفع مشکلات کمپ های کویرنوردی توسط فرمانداران و بخشداران در هر شهرستان، نظارت دقیق بر نظافت و آراستگی نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی سطح استان، برجسته کردن تبلیغات شهر جهانی یزد، ساماندهی مساجد و حسینیه ها و استفاده از آنها در زمان ضرورت جهت اسکان مسافران نوروزی، رفع نواقص و مشکلات جاده ای، تشویق سمن ها و استفاده از آن ها در ستاد خدمات سفر، هماهنگی در چاپ نقشه و بروشور و همکاری و هماهنگی با اداره کل میراث فرهنگی استان در این خصوص ، تجهیز اماکن متبرکه، امامزاده ها و مساجد به خصوص مساجد و نمازخانه های بین راهی، تجهیز مسیرهای گردشگری، المان های شهری، نظافت و ترافیک شهر و ... از دیگر مواردی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا