به گزارش روابط عمومی صدا و سیمای مرکز یزد" در این نشست آقایان سپهری اردکانی ، شیرسلیمیان، میرجلیلی و امامی نقطه نظرات خود برای برنامه سازی در صدا و سیما به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را بیان کردند.
علی سپهری اردکانی مولف کتاب روزهای پرخطر با اشاره به این که بعد از صدر اسلام هیچ حرکت عظیمی مانند انقلاب اسلامی ایران نبوده گفت در برنامه سازی ها باید به این سوال پاسخ داده شود که ما چرا انقلاب کردیم و هدف از انقلاب چه بوده است؟ وی در ادامه افزود پاسخ این سوال این است که چرا امام حسین (ع) قیام کرد و چرا آن حضرت نخواست تا با بیعت با یزید اسلام یزیدی حاکم شود. وی با بیان این که اسراف و اشرافیگری آفت انقلاب است بر ضرورت تبیین دستاوردهای انقلاب در کنار پرداخت آسیب ها تاکید کرد.
علی اکبر شیرسلیمیان مولف کتاب خاطرات خوبان گفت جوانان و نوجوانان را باید تحویل بگیریم و به ذهن های تشنه و پرسشگر آن ها با برنامه های تبیینی پاسخ قانع کننده بدهیم. وی با اشاره به خاطرات زیبایی که از انقلاب اسلامی گردآوری شده بر ضرورت انتقال این خاطرات به نسل جدید تاکید کرد.
سیدمحمدجعفر میرجلیلی از محققان تاریخ انقلاب اسلامی در یزد گفت در برنامه سازی ها باید به این سوالات پاسخ داده شود که اهداف انقلاب چه بوده، مسیر انقلاب با چه مشکلاتی مواجه شده و دستاوردهای انقلاب چگونه به نسل های دهه بعد منتقل شود؟ وی همچنین بر پاسخ به این سوال که نسبت انقلاب اسلامی با جامعه جهانی چگونه است؟ تاکید کرد. میرجلیلی گفت در برنامه سازی ها، گفتمان سازی انقلاب اسلامی ، تقویت اعتماد عمومی، تقویت مشارکت سیاسی و فرهنگی ، تقویت آگاهی عمومی باید مد نظر قرار گیرد و روابط متقابل جامعه و نظام اسلامی باید بهبود یابد.
سیدجواد امامی میبدی مسئول بسیج رسانه و از محققان انقلاب اسلامی نیز با بیان این که جامعه هویت مستقل دارد خواستار توجه به سطح تحلیل اجتماعی به جای سطح تحلیل فردی در برنامه سازی ها شد. وی بر تبیین امتیازات کشور بعد از انقلاب اسلامی در مقایسه با کشورهای جهان از طریق مصاحبه با افراد آگاه و جهان دیده تاکید کرد . وی معرفی شهدای ترور و تبیین نقش منافقین در کشور ، پاسخگویی به شبهات در مورد انقلاب و پرداخت زندگی چهره های انقلابی را از دیگر سوژه های برنامه سازی در صدا و سیما معرفی کرد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 20,ژانویه,2025