به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان یزد، میر جلیلی در ادامه خبر گفت : این جلسه با حضور معاون فرماندار اشکذر و روسای ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت معدن، تجارت و رئیس صندوق کارآفرینی امید برگزار شد .
سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای اشکذر افزود : حاضرین در این جلسه بر تسریع در روند کار جوانانِ جویای کار و ایجاد اشتغال بیشتر تاکید نمودند.
در ادامه حاضرین با مسولین و مدیران دو واحد کاریابی دیدار و در خصوص ایجاد اشتغال پایدار از طریق آموزش مباحث کارآفرینی به افراد جویای کار و تعامل متقابل و لینک اطلاعاتی بیشتر کاریابی ها با مراکز آموزش فنی و حرفه ای بحث و تبادل نظر شد.
همچنین این مسئولین از نزدیک با فعالیتهای دو نفر از کارآفرینان موفق مرد و زن شاغل در حرفه تولیدات چرمی وکتابت روی سنگ شهرستان اشکذر آشنا شده و با توجه به مشکلات و درخواست های مطرح شده از سوی کارآفرینان، قول مساعد به منظور حل مسائل و همکاری دادند.
در حاشیه این بازدید، مدیران کاریابی ها ضمن اعلام مشکلات خود، خواهان برگزاری یکسری دوره های آموزشی فرصتهای شغلی موجود در شهرستان از سوی مرکز آموزش فنی حرفهای شهرستان اشکذر جهت توانمندسازی و فن آموزی کارجویان شدند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

پنجشنبه 30,ژوئیه,2026