محسن صادقیان در دیدار با رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد، ضمن اشاره به اینکه، عدم ارتباط بین حمل و نقل و صنعت زمینه مشکلات بسیاری را فراهم می کند، گفت: اعتقاد و سیاست و باور ما بر این است که بخش های مخلتف به ویژه بخش های مربوط به زیرساخت ها باید به صنعت و تولید کمک کنند.
مهندس صادقیان با بیان اینکه وضعیت در چند ماه قبل بهتر شده، اضافه نمود: برای رفع نواقص، لازم است که ما با مشکلات به خوبی آشنا شویم و خوشبختانه در چند ماه قبل ارتباطات خوبی بین این اداره کل و صنایع برقرار شده که اتفاقا بخشی از مشکلات آنها را متوجه شده ایم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد ادامه داد: بعضا با توجه به فشارهایی که در گذشته وارد می شده است، بعضا اختیار از دوستان ما خارج می شده و مسائل به سمت رابطه های ناسالم سوق پیدا می کرده و ارتباطاتی که الان شرکت های تولیدی و صنایع به صورت مستقیم با راننده ها می گیرند از این نوع رابطه هاست، در صورتیکه باید این ارتباط، با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای برقرار باشد.
این مقام مسئول با بیان این موضوع كه سبب شده، بخشی از کنترل بار از دست مسئولان خارج شود، افزود: در استان یزد این وضعیت متاسفانه به نسبت کشوری شرایط بدتری را دارد، به گونه ای که طبق گزارش های اعلام شده در کشور، نزدیک به 17 درصد اختیار بار در دست ادارات کل راهداری و حمل و نقل نمی باشد، ولی در استان یزد به جرات می توان ادعا نمود که این رقم بیش از 50 درصد است.
صادقیان تصریح کرد: زمانی که ما اختیار 50 درصد بارها را نداشته باشیم و اطلاعی در زمینه محل تولید، نحوه تولید، وسیله حمل و نقل، مبدا و مقصد را ندانیم، چگونه می توانیم برنامه ریزی لازم را داشته باشیم.
این مقام مسئول ادامه داد: ما باید تناژ، نوع وسیله حمل و نقل، مبدا و مقصد را بدانیم که بر اساس آن به ارائه خدمات بپردازیم و این موضوع هم وظیفه ای است که قانون به دوش ما گذاشته و خود را ملزم به انجام آن می دانیم ولی زمانی که این اطلاعات را نداریم، نمی دانیم برای چه تعداد ناوگان باید برنامه ریزی داشته باشیم.
وی به برگزاری جلسات بین این اداره كل و انجمن کاشی و سرامیک اشاره کرد و گفت: برای این انجمن پیشنهاد بسیار خوبی صورت گرفت و مقرر شد که اگر 200 میلیون متر مکعب واقعا در استان یزد تولید می شود و این ظرفیت وجود دارد، در آینده یک پایانه بار اختصاصی برای کاشی و سرامیک استان ایجاد کنیم.
صادقیان با بیان اینکه ما از این موضوع به صورت ویژه استقبال می کنیم، گفت: برنامه ریزی های لازم را هم انجام می دهیم چرا که به این صورت می توان خدمات بهتر و بیشتری در استان یزد ارائه نمود.
محسن صادقیان بیان نمود: الان جایی به صورت اختصاصی نداریم که ناوگان مراجعه کننده به این پایانه و محل، تنها مخصوص حمل و نقل کاشی باشد و یا جای اختصاصی برای شمش و فولاد که تنها این بارها را جابجا کنند.
این مقام مسئول افزود: در صورتی که چنین پایانه های اختصاصی وجود داشته باشد، رانندگانی که از استان های دیگر به یزد می آیند، پس از تخلیه بار می دانند برای دریافت بار به چه محلی مراجعه کنند.
وی با تاکید بر ظرفیت های گسترده ای که در بخش معدن استان یزد وجود دارد، گفت: با توجه به اینکه اطلاعات کاملی در زمینه معادن و صنایع استان در دست اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان یزد نیست، برنامه ریزی درستی نمی توانیم برای آینده این صنایع و خدماتی که به آنها باید ارائه شود داشته باشیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد خاطرنشان کرد: در صورتی که الان اطلاعات لازم وجود نداشته باشد و نتوانیم برنامه ریزی لازم را انجام دهیم و برای مثال ظرفیت لازم برای تردد یک هزار کامیون در چند سال آینده را فراهم کنیم، با مشکل بسیار شدیدی در زمینه فراهم نبودن زیرساخت ها روبرو می شویم.
صادقیان در ادامه با تاکید بر اینکه در ارائه خدمات همه ارگان ها، مردم مهمترین رکن به حساب می آیند، تاکید نمود: تمام خدماتی که در جامعه ارائه می شود، باید برای جلب رضایت مردم و تامین آسایش و آرامش آنها انجام شود به همین دلیل باید نظارت های گسترده و مناسبی در این زمینه صورت پذیرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه ارائه خدمات الکترونیک نقش مهمی در بهبود فعالیت ها دارد، گفت: تشکیل درگاه اینترنتی خدمات بار قطعا زمینه ارائه خدمات هرچه بهتر و سریعتر به کارخانه ها، صنایع و معادن، رانندگان و شرکت های حمل و نقل را فراهم می کند.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد چنین سامانه ای باید با برنامه ریزی و دقت در زمینه عملکرد درست انجام شود، تصریح کرد: علاوه بر ارائه خدمات بهتر، این درگاه می تواند عامل جلوگیری از بسیاری تخلفات در حوزه حمل و نقل به حساب آید.
در ادامه این دیدار، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد در دیدار با مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مطرح نمود: آمادگی هرگونه تعامل و همکاری با اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان را داریم
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد با بیان اینکه یزد دومین استان معدنی و چهارمین استان صنعتی کشور است، گفت: آمادگی هرگونه تعامل و همکاری با اداره كل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان را داریم.
دکتر علمدار در ادامه ضمن اشاره به اینکه، 80 درصد اقتصاد استان یزد در دست زیر مجموعه های این سازمان رقم می خورد، عنوان نمود: 40 هزار واحد صنفی و 3600 کارخانه و واحد صنعتی پروانه دار و بیش از دو هزار محدوده معدنی، در استان یزد وجود دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد خاطرنشان کرد: این ظرفیت های بسیار گسترده ای که در استان یزد وجود دارد سبب شده، یزد به عنوان دومین استان معدنی کشور و همچنین چهارمین استان توسعه یافته صنعتی ایران، شناخته شود.
علمدار یزدی، در بخش دیگری از سخنان خود، یزد را هشتمین استان برتر صادر کننده غیرنفتی کشور دانست و تصریح کرد: بیش از 800 نوع محصول در استان یزد تولید می شود و در سال گذشته در صدور مجوزها که یکی از پارامترهای بهبود فضای کسب و کار و جزو شعارهای دولت است، موفق شدیم رتبه نخست کشور را به خود اختصاص دهیم.
وی رویکرد اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان یزد را جذب سرمایه برای پیشرفت استان دانست و ادامه داد: در پرداخت تسهیلات هم، در سال گذشته موفق شدیم با پرداخت بیش از 850 میلیارد تومان، رتبه چهارم کشور را در پرداخت مستقیم و غیرمستقیم کسب کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، عنوان کرد: یزد در تمام پارامترها و معیارها توسط همه مسئولان صنعتی کشور به صورت نمونه ای مثال زدنی در آمده و به دیگر استانهای کشور سفارش می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با بیان اینکه دنیا بر اساس تعامل و ارتباطات می چرخد، گفت: لازم است ارتباط و تعامل بین این اداره و زیرمجموعه های صنعتی، معدنی و تجارتی استان و اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده ای استان، افزایش یابد.
علمدار یزدی خاطرنشان کرد: آمادگی کامل در اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان یزد وجود دارد که هر اطلاعاتی در زمینه وضعیت صنایع و انتقال بار از معادن و صنایع و کارخانه ها نیاز است در اختیار اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان قرار دهد که این اداره کل بتواند برنامه ریزی برای ارائه خدمات بهتر داشته باشد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 23,فوریه,2025