به گزارش روابط عمومی استان یزد، احدپور، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: در پی وقوع سیل در استان های شمال وشمال غرب،جمعیت هلال احمر یزد برای اعزام نیروهای امدادی به مناطق سیل زده آمادگی کامل را داراست.
عباس احدپور افزود: جمعیت هلال احمر استان آمادگی کامل برای اعزام نیروهای عملیاتی و لجستیکی به مناطق سیل زده را دارد.
وی با اشاره به اینکه سامانه بارشی اخیر استان های شمال و شمال غرب را متاثر کرد اظهار کرد: به محض اعلام درخواست و در صورت نیاز ، تیم های درمان اضطراری و پزشکان داوطلب جمعیت هلال احمر این استان وهمچنین تیم های عملیاتی امداد و نجات اعم از تیم واکنش سریع و دیگر تیم های عملیاتی با تجهیزات کامل آماده اعزام به مناطق سیل زده هستند.
به گفته احدپور، تیم واکنش سریع این جمعیت 15 نفر هستند که دوره های آموزشی و تخصصی لازم را گذرانده اند و سایر تیم عملیاتی نیز فعال هستند که در صورت نیاز به این استان ها اعزام خواهند شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 24,فوریه,2025