به گزارش یزدفردا متن کامل مقاله شریعتمداری که با تیتر «آنجا چه خبر است؟!» در شماره امروز پنجشنبه روزنامه کیهان منتشر شده، به شرح زیر است:
دیروز در مجلس شورای اسلامی ماجرای زننده و رسوایی برملا شد كه قبل از هر چیز و بیشتر از همه باید هشداری هوشیاركننده برای رئیس جمهور محترم و محبوب مردم باشد تا همكارانی كه برگزیده است را تنها از دریچه صداقت و پاكدستی خود ارزیابی نكند و نقد دلسوزانه برخی از دوستان را با تخریب كینه توزانه شماری از مخالفان به یك چوب نراند.
دیروز معلوم شد كه مدیر كل پارلمانی دولت- تحت مسئولیت آقای رحیمی معاون پارلمانی رئیس جمهور- به بهانه كمك 5 میلیون تومانی دولت برای ساخت و تعمیر مساجد، دو برگه رسید از برخی نمایندگان امضاء كننده طرح استیضاح آقای كردان دریافت می كرده و نمایندگان با این تصور كه برای دریافت این كمك 5 میلیون تومانی امضای دو برگه ضروری است، هر دو برگه را امضاء می كرده اند... اما هوشیاری چند تن از نمایندگان مجلس و پیگیری ماجرا مشخص كرد كه یكی از دو برگه، مربوط به دریافت كمك 5 میلیون تومانی است و برگه دیگر خطاب به رئیس مجلس نوشته شده و نماینده امضاء كننده بی آن كه بداند با امضای برگه دوم انصراف خود از امضای طرح استیضاح كردان را به اطلاع رئیس مجلس رسانده است!!
این اقدام زشت و مشمئز كننده كه «كلاهبرداری سیاسی»! و تقلب و سوء استفاده از اعتماد نمایندگان مجلس كمترین جرم متصور برای آن است، به یقین دور از چشم دكتر احمدی نژاد صورت پذیرفته است. زیرا صداقت و پاكدستی ایشان نه فقط زبانزد خاص و عام است، بلكه در بسیاری از موارد همگان شاهد بوده اند كه احمدی نژاد بی واهمه از این و آن به میدان برخورد با كژی ها و ناراستی ها آمده و آنجا كه مصالح مردم در میان است با هیچكس رودربایستی نداشته است، اگرچه علی رغم پاك نظری در پاره ای از موارد نیز بی خطا نبوده است.
و اما، برخلاف پیشنهاد یكی از نمایندگان محترم تهران كه خواستار طرح ماجرا با ریاست محترم جمهوری و تذكر ایشان به مدیركل مورد اشاره شده است، این ماجرا زشت تر از آن است كه تنها یك «تذكر» چاره آن باشد. كلاهبرداری سیاسی از نمایندگان مجلس و خرید رأی و نظر آنها به نفع این و آن، یك حركت مرموز و مشكوك سیاسی است كه نیاز به ریشه كنی دارد نه تذكر خشك و خالی!
مدیركل پارلمانی دولت، نمی تواند و قابل تصور نیست كه با میل و نظر شخصی خود دست به این كلاهبرداری سیاسی زده و هزینه كلان آن را از جیب خویش تأمین كرده باشد. بنابراین، چه كسی به او مأموریت داده است؟ و چه كسی هزینه كلان این مأموریت را تأمین كرده است؟ برای پاسخ به این پرسش باید دید چه كسانی و یا چه جریانی از پس گرفتن امضای استیضاح سود می برند؟ دراین باره دو احتمال وجود دارد و دو جریان سیاسی می توانند برای انجام این اقدام مشمئزكننده انگیزه داشته باشند. اول؛ وزیرمحترم كشور و دوستانش، دوم؛دشمنان احمدی نژاد و جبهه اصولگرایان.
الف: آقای عباسی مدیركل پارلمانی دولت، تحت مسئولیت آقای رحیمی معاون پارلمانی رئیس جمهور قرار دارد. بنابراین در حالت اول؛ احتمال هماهنگی وی با آقای رحیمی قوت فراوانی دارد. از سوی دیگر، آقای رحیمی از دوستان نزدیك آقای كردان و از همفكران و همراهان اوست. بنابراین، احتمال هماهنگی آقای كردان و آقای رحیمی در این ماجرا دور از ذهن نیست كه شواهدی نیز بر آن دلالت می كند. احتمال دیگر آن است كه آقای رحیمی بدون اطلاع آقای كردان و صرفاً به عنوان خوش خدمتی به دوست دیرینه خویش دست به این كار زده باشد. این احتمال نیز اگرچه چندان منطقی به نظر نمی رسد ولی به هر حال یك احتمال است!
ب: حالت دوم آن است كه این اقدام زننده از سوی یك جریان سیاسی مشكوك و مرموز و با هدف تخریب چهره آقای احمدی نژاد و دولت اصولگرا صورت گرفته باشد و از آنجا كه دشمنان و مخالفان احمدی نژاد- چه بیرونی و چه داخلی- بارها نشان داده اند برای تخریب رئیس جمهور مردمی و شجاع از هیچ اقدامی روی گردان نیستند، حالت دوم می تواند احتمال بیشتری داشته باشد. اما، سوال این است كه در این ماجرا «حلقه میانی» كیست؟ دست مستقیم دشمنان تابلودار احمدی نژاد كه در این ماجرای رسوا دیده نمی شود، بلكه مدعیان دوستی با وی دست به این اقدام زده اند. آیا این مدعیان برخلاف آنچه ادعا می كنند، دشمن نیستند؟! و....
ج: بی آن كه خدای نخواسته قصد قضاوت پیشاپیش داشته باشیم و انگشت اتهام به سوی شخص یا جریان خاصی دراز كنیم باید گفت؛ از كجا معلوم كه عاملان این اقدام از ابتدا قصد لو رفتن آن را نداشته اند؟ زیرا چنانچه هدف اصلی در این ماجرا تخریب رئیس جمهور باشد، لو رفتن ماجرا نیز می تواند بخشی از این پروژه تلقی شود! ضمن این كه پروژه به گونه ای تدارك شده كه لو رفتن آن حتمی بوده است.
د: و بالاخره، هریك از دو حالت و چند احتمال فوق صحت داشته باشد، آنچه بی تردید باید توجه آقای احمدی نژاد را به خود جلب كند، بیرون كشیدن حیثیت دولت اصولگرا و جبهه اصولگرایان از این دام خطرناك است كه این نیز فقط با برچیدن دام امكان پذیر است. چرا كه، اگر عاملان میدانی این ماجرا، بدون تحریك دیگران دست به اقدام یاد شده زده باشند به یقین نمی توانند و نباید در جایگاه كنونی خود باقی بمانند و چنانچه فریب دشمنان نظام و مخالفان جبهه اصولگرا را خورده باشند، از كجا معلوم این فریب خوردگی ادامه نداشته و تكرار نشود؟! مخصوصاً آن كه اینگونه دوستان! از دشمنان دانا، خطر بیشتری دارند. راستی آقای احمدی نژاد، آیا مطمئن هستید كه این آقایان دوست شما هستند؟!
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 23,ژانویه,2025