در این مراسم ابتدا دکتر رضا شکوری عضو هیئت علمی دانشکده هنر و معماری ضمن قدردانی از اقدامی که استاد پیرنیا موجب آن شد، به تشریح اصول معماری ایران از منظر این استاد فقید پرداخت.
سپس دکتر هادی ندیمی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، مهمترین ویژگی استاد پیرنیا را صداقت با خویشتن خویش معرفی کرد و گفت: استاد پیرنیا وقتی احساس کرد در دانشگاه نمیتواند آن فردی باشد که باید باشد، دانشگاه را رها و به دنبال چیزی رفت که باور داشت.
در ادامه دکتر نریمان فرحزا رییس سابق پژوهشکده معماری بومی گزارشی از جشنواره معماری گلین و فعالیتهای چندساله پژوهشکده معماری بومی ارائه داد.
سخنرانی پایانی این مراسم را دکتر محمد رضا اولیا با عنوان "ما و پیرنیا" ایراد کرد. وی گفت: امروز اگر چه پیرنیا در بین ما نیست ولی به یمن وجود دانشجویان و دانشآموختگان دانشکده هنر و معماری دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد، راه او ادامه دارد.
در پایان این مراسم دکتر سیدمحمدحسین آیتاللهی رییس دانشکده هنر و معماری با اهدای لوح سپاس از زحمات دکتر فرحزا در مدت تصدی ریاست پژوهشکده معماری بومی و دکتر شکوری در مدت تصدی معاونت پژوهشی و آموزشی دانشکده قدردانی و برای دکتر محسن عباسی و دکتر نجما اسماعیل پور در پستهای جدید آرزوی موفقیت کرد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 25,فوریه,2025