رئیس جمعیت هلال احمر يزد از اجرای طرح «ارمغان مهر» با هدف ويزيت رايگان و تامین لوازم التحریر و آموزشي دانش آموزان نیازمند به بیش از یکصد نفر دراین شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد / محمد زارع سروي رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان یزد گفت : طرح «ارمغان مهر» با هدف تامین لوازم التحریر و ارائه خدمات بهداشتي و ويزيت رايگان به دانش‌آموزان نیازمند در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید اجرا و به بیش از یکصد دانش آموز نیازمند خدمات حمایتی ارائه گردید .

رئیس جمعیت هلال احمر يزد افزود: در این طرح با همت خیرین و داوطلبان و خانه هاي داوطلب و در آستانه آغاز سال تحصیلی بسته هاي فرهنگي و آموزشي با حفظ کرامت انسانی به دانش آموزان نيازمند اهدا خواهد شد .

زارع سروی در ادامه عنوان داشت : با ویزیت رایگان دانش آموزان در صورت نیاز به بررسی های بیشتر سلامت دانش آموزان به پزشکان متخصص معرفی و همچنین با معاینه دندانپزشک دانش آموزانی که نیاز به ترمیم داشتند به مراکز درمانی معرفی گردیدند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا