در این ایام که حجاج کشورهای اسلامی در مکه معظمه مناسک حج را برگزار می کنند و به فرائض دینی خود می پردازند، دلهای مردم ایران خون است از عملکرد ظالمانه آل سعود که خود را به غلط خادم الحرمینی معرفی می کند و قُطب عالم اسلام می داند و خدمتگزار حجاج می شمارد ولی در اصل هم به بیت الله الحرام خیانت می ورزد و بجای خدمت به حجاج با مدیریت غیرصحیح بسیاری از آنها را به وادی هلاکت می کشاند و بجای محوریت عالم اسلام در دامان خود تروریست و نیروهای تکفیری می پروراند که بسیاری از مسلمانان را در عراق و سوریه و اقصی نقاط دیگر بخاک و خون بکشانند و حتی خود به نام اسلام مردم بی پناه یمن را بمباران می کنند و کودکان مظلوم و زنان و مردان بی دفاع را بشهادت می رسانند.
در این روزها باید یادی کنیم از شهدای عزیز منا که با بدرقه عزیزانشان از وطن خود جدا شدند و پای در سرزمینی پیامبر گذاشتند و آنچه که تکلیف داشتند انجام دادند امّا به دلیل سوء مدیریت به اصطلاح خادم الحرمین و بی توجهی مسئولان آن دیار، نتوانستند حج خود را به اتمام برسانند و مظلومانه و گاه با لب تشنه جان بجان آفرین تسلیم کردند و بسیاری از مردم و خانواده ها را که چشم انتظار عزیزانشان بودند، داغدار نمودند و شد آنچه که دیدیم و دیدند بی مسئولیتی خاندان سعودی در قبال مرگ قریب به هفت هزار نفر مسلمان اِحرام پوشِ حادثه منی.
و عجب از این کشورهای به ظاهر پایبند به حقوق بشر که به لطف ریالهای سعودی و دلارهای آمریکائی چشمشان را در برابر حق و حقیقت می بندند و مرگ انسانها را بلکه مرگ کودکان در یمن را به هیچ می انگارند و جائی که برای اعدام یک قاتل، دادِ وا انسانها یشان گوش فلک را کر می کند. در برابر این همه جنایات آل سعود مُهر خفت و خفقان برلب می زنند و نه تنها سخنی برنمی آورندکه سعی می کنند جنایتهای بی اندازه این خاندان وهابی را بپوشانند و به هرشکل موجود، آنها را تطهیر نمایند. ای داد از این بیدادگری و وای از این ظلم و ستم بی حد این به ظاهر مسلمان خادم حرم.
و از این گذشته این وهابیون از خدا و قرآن بی خبر در حج امسال علناً از تشرف شیعیان ایران و مسلمانان یمن و سوریه جلوگیری بعمل آوردند و مصداق صدّ عن سبیل الله شدند مسلمانان جهان باید بدانند رژیم آل سعود با این اعمال ضد اسلامی خود علناً تیشه به ریشه حج ابراهیمی زده است و با پشتیانی و تقویت تروریستهای تکفیری در منطقه دیدگاه دیگر مردم جهان نسبت به اسلام را کاهش داده است. لعنت خداوند بر این خاندان پلید وهابی باد و درورد و تحیات خداوند به روان شهدای سال گذشته منی که با محرومیت و مظلومیت ندای معبود را لبیک گفتند و به دیار حضرت دوست شتافتند.
اینجانب ضمن گرامی داشت سالروز این فاجعه بزرگ، فرا رسیدن عید اضحی، عید بندگی و عبادت در پیشگاه خدای عزّوجل را به همه مسلمانان تبریک و تهنیت عرض می کنم و خود و همگان را سفارش می کنم در این ایام از یاد مستمندان و بیچارگان و ضعیفان غافل نباشیم و هرگونه که بتوانیم آنان را از خوان قربانی این عید سعید بهرمند سازیم.
مبادا سفره خانه امان رنگین باشد و در همسایگی ما خانواده ای سفره اش خالی بماند و یادآوری می کنم که در این روزها، روح خود را صفا و جلا دهیم با قرائت دعاهای وارده مخصوصاً دعای عرفه حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) که بر ایمان بهترین تحفه و دستاورد این ماه عزیز است و نیز دعوت می کنم از همة مسلمانان دارالعباده یزد که ان شاالله در نماز عید قربان حاضر شوند و به درگاه ایزد متعال سربندگی و اطاعت فرود آورند.
ان شاالله خداوند همه ما را موفق و موید بدارد.
«سايه مقام معظم رهبري مستدام باد»
ومن الله التوفیق
محمد رضا ناصری
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه يزد
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 27,فوریه,2025