رقابت های انتخابی لیگ برتر نونهالان کشور امروز ۱۷ اردیبهشت در یزد پایان یافت و تیم های فولاد یزد و سپاهان یاسوج جواز حضور در لیگ برتر را بدست آوردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان یزد ، روز سوم و پایانی رقابت های انتخابی لیگ برتر نونهالان ایران به جای بعد از ظهر با درخواست تیم ها صبح روز جمعه 17 اردیبهشت ماه برگزار شد و تیم های نونهالان فولاد یزد و سپاهان یاسوج با برتری مقابل حریفان جواز حضور خود در لیگ برتر را قطعی کردند.

در این دو بازی که بصورت همزمان برگزار شد در زمین شماره یک، تیم نونهالان فولاد یزد با گل های متین میرجلیلی و امیرحسین حسینی با حساب دو بر صفر تیم سیاه جامگان شیروان را از پیش روی برداشت و با 9 امتیاز و تفاضل گل 8+ به عنوان صدرنشین به لیگ برتر راه یافت.

در دیگر دیدار صبح امروز در زمین شماره دو ورزشگاه شهید نصیری یزد هم تیم سپاهان یاسوج با نتیجه دو بر یک بر تیم امیدگناوه غلبه کرد تا به عنوان تیم دوم این گروه لیگ برتری شود.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا