، با حضور فرماندارمیبد، نماینده منتخب مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی، بخشداران بخش مرکزی، بفروئیه و ندوشن، شوراها و دهیاران بخشها مسائل و مشکلات این سه بخش بررسی شد.
فرماندارمیبد رفع مسائل و مشکلات مناطق روستایی و سه بخش مرکزی، بفروئیه و ندوشن را از اولویتهای نخست فرمانداری خواند و گفت: بخشداران این سه بخش در طول سالهای گذشته اقدامات خوبی در حوزههای مختلف و در توسعه و آبادانی مناطق انجام دادهاند که قابلتحسین است.
حسین فلاح افزود: اما بحث حریم روستاها موضوعی است که همچنان لاینحل باقیمانده است.
فلاح بابیان اینکه حریم شهر که از کمربند حلقوی یعنی شرقی و غربی تعریفشده است و روستاهایی که در این محدوده قرارگرفتهاند گاها با مشکلات فنی روبرو هستند افزود: چندین جلسه این موضوع موردبررسی قرارگرفته است تا این محدوده به علت غفلت، احیاناً حیات خلوت برای شهرداری نشود.
فرماندارمیبد با تأکید بر اینکه نباید با استقرار صنایع آلاینده در اطراف روستاها، به روستاها آسیب وارد شود گفت: در هر شرایط فرمانداری بهعنوان بازوی اجرایی شهرستان تمام تلاش خود را در جهت خدمت به خلق به کار میگیرد و انتظار میرود همه کارها بر اساس کار کارشناسی و هماهنگی مسئولین پیش برود.
نماینده منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی هم توسعه و پیشرفت شهر را در گروه همت و انگیزه بالای مسئولین دانست و گفت: برای رسیدن به هدف متالی در شهرستان میبد در همه ابعاد باید طرح جامع این شهرستان بازنگری و طرح تفصیلی هم پی گیری شود تا افق و چشمانداز این شهرستان مشخص باشد.
دکتر کمال دهقانی فیروزآبادی بابیان اینکه شهرستان میبد با نزدیک یکصد هزار نفر جمعیت نیازمند طرح راهبردی است که درگذشته به آن پرداختهشده است افزود: در این طرح راهبردی به روستاها بهعنوان یک سرمایه از جوانب مختلف ازجمله توجه به محیطزیست، میراث فرهنگی، سلامت، اقتصاد و فرهنگ، میزان برداشت از ذخایر آبی، کشاورزی بهعنوان یک ارزش پرداخته می شو.
وی تصریح کرد: وظیفه ما مسئولین است که از تریبونی که بهعنوان نماینده مردم در اختیارداریم مشکلات مردم را در سطح کلان کشور مطرح و به نتیجه برسانیم.
دکتر دهقانی بابیان اینکه مردم شریف شهرستانهای تفت و میبد نزدیک 3 سال به علت فقدان نماینده در مجلس شورای اسلامی و درگذشت مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین سید جلال یحیی زاده شرایط سختی را پشت سر گذاشتهاند گفت: چهار سال آینده دوران خوبی فراهم خواهد شد و همه ما باید دنبال منافع و راهحلهای جدید برای پیشرفت و آبادانی شهرستان باشیم.
حسین فلاح، دکتر کمال دهقانی و دهیاران و شوراها در ادامه از برخی از پروژهای عمرانی و فرهنگی بهویژه دانشکده علوم قرآنی و آموزشگاه در حال احداث این بخش بازدید کردند.
بخشدار بفروئیه در ابتدای این نشست به ظرفیتهای بالقوه این بخش در حوزه کشاورزی و دامی، باغداری و میراث فرهنگی پرداخت و گفت: بخش بفروئیه به لحاظ موقعیت سوقالجیشی ویژهای که قرارگرفته است؛ کلیدور میراث فرهنگی استان و شهرستان میبد محسوب میشود چراکه باوجود کمربند غربی و راههای دسترسی به روستاهای هدف گردشگری و شهر میتواند نقش مهمی در جذب توریست و گردشگر در بخش از شهرستان میبد ایفا کند.
محمد اسماعیلی در ادامه کمبود فضای ورزشی، مشکل مسکن جوانان، گازرسانی و تأمین مناطق روستایی بهویژه روستاهای هفتهر و سورک که اساس دامداری این مناطق است را از مشکلات بخش بفروئیه برشمرد و خواستار رفع این مشکلات شد.
بخشدار مرکزی میبد هم بابیان اینکه بخش مرکزی دارای 7 روستای دارای دهیاری با جمعیت بیش از 7 هزار نفر است گفت: بیشتر روستاهای بخش مرکزی مثل رکنآباد، مهرآباد، مزرعه کلانتر و محمدآباد با شهر بههمپیوسته هستند و از روستاهای هدف گردشگری شهرستان میبد محسوب میشوند.
محمدحسین قاسمی هم حریم شهر و روستا، نحوه توزیع عوارض ارزشافزوده و آلایندگی، فرسودگی خودروهای جمعآوری زباله، درخواست پی گیری کلیات جامع قانون دهیاریها را بخشی از مشکلات بخش مرکزی بیان کرد و افزود: ترویج کشت گیاهان گلخانهای هم از نقاط قوت و بالقوه روستاهای بخش مرکزی است که با مدیریت و حمایت میتوان از این ظرفیت بیشتر بهره برد.
فرماندار و نماینده منتخب مردم شهرستانهای تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی روز گذشته هم با حضور در بخش ندوشن هم از نزدیک با مسائل و مشکلات ندوشن آشنا شدند.
تسهیلات، تأمین علوفه و آبرسانی و بیمه دامداران، ایجاد پروژههای عمرانی و فضای سبز، خسارت خشکسالی، گازرسانی، مسکن جوانان، تأسیس اداره ثبت و اسناد، تأمین پزشک تماموقت و ایجاد موزه مردمشناسی از خواستههای مردم ندوشن بود که بخشدار و شهردار ندوشن در این نشست خواستار تحقق این موارد شدند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 09,ژانویه,2025