به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا: معاون گردشگری این اداره کل عنوان کرد: رونق اقتصادی و اشتغال زایی، ایجاد انس و الفت، ارتباط میان ملتها و تعامل و تفاهم بین المللی از نتایج و دستاوردهای ارزشمند صنعت گردشگری است.
سید مصطفی فاطمی افزود: ارتقای کیفیت خدمات گردشگری، ارتقای آموزش و ایجاد زمینه برای تربیت نیروی متخصص به ویژه در حیطه مدیریت جهانگردی و زبانهای مختلف دنیا، رفع موانع و ایجاد هماهنگی بین دستگاهها و ارگانهای دولتی و خصوصی، توسعه پژوهش و تحقیقات جهانگردی در توسعه صنعت گردشگری نقش موثری دارد.
وی با بیان اینکه استان یزد با برخورداری از مواهب خدادادی و طبیعی از نگاه اکوتوریسم و از نگاه تمدن و تاریخ از جایگاه والایی برخوردار است تصریح کرد: با مشارکت دولت و مردم می توان این مواریث گرانبهای فرهنگی را حفظ کرد.
این مقام مسئول خاطرنشان ساخت: برای جلب مشارکت مردمی در زمینه حفاظت از آثار تاریخی و طبیعی باید فرهنگ و اندیشه های ایرانی را گسترش دهیم.
به گفته فاطمی، حفاظت و مرمت آثار باستانی و بافت تاریخی در استان یزد از حساسیت ویژه ای برخوردار است و محافظت از آنها موجب تحکیم ارزش ها، باورها و تمدن تاریخی می شود.
وی تقویت جایگاه و نقش برجسته گردشگری و شکوفایی اقتصاد استان، لزوم شفاف سازی میزان اثر بخشی اقتصادی فعالیتهای گردشگری، ضرورت اصلاح نگرش مثبت به توریست، زمینه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی و حمایت از انجمن های دوستداران میراث را از جمله راهکارهای ارتقای صنعت جهانگردی ذکر کرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی یزد در ادامه از صنایع دستی به عنوان محصول مشترک خلاقیت و مهارت هنرمندان یاد کرد و گفت: برای رونق و شکوفایی صنایع دستی استان نظیر کاربافی، ایکات، گیوه بافی، سفال، گلیم، منبت، معرق و ... اقتضا می کند به روح این صنعت فرهنگی توجه کنیم.
به گفته وی صنایع دستی در تمام دوران ها مایه مباهات بوده و هر یک از آنها نماد میراث فرهنگی و هنری است که خاطراتی از گذشته بشر را ترسیم می کند.
فاطمی خاطر نشان کرد: احیا و رونق هنرهای سنتی در پویایی فرهنگ، آداب و سنت ها و نهادینه کردن ارزش های بومی هر منطقه تاثیر مطلوبی دارد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 27,ژانویه,2025