به گزارش روابط عمومی فرمانداری میبد، فرماندارمیبد در این دیدار با تشریح ظرفیتهای میبد در حوزه صنعت کاشی و سرامیک و پتانسیلهای صنایعدستی و گردشگری گفت: شهرستان میبد با تولید بیش از 30 درصد کاشی و سرامیک کشور بهعنوان قطب تولید کاشی و سرامیک، نقش مهمی در مبادلات اقتصادی بین کشورهای عضو دی هشت میتواند ایفا کند.
حسین فلاح بابیان اینکه باید بهصورت دوجانبه با کشورهای عضو دی هشت، راهکارهای مناسبی جهت رفع برخی از موانع در صادرات و واردات اندیشیده شود از آمادگی شهرستان میبد در این مناسبات سخن گفت و افزود: شهرستان میبد به لحاظ برخورداری از 700 هکتار بافت تاریخی و صنایعدستی منحصربهفرد در کنار صنعت کاشی، گزینه بسیار مطلوبی برای توسعه تجارت و اقتصاد درون منطقهای است که امیدواریم عرصه برای فعالیت از سوی وزارت صنعت معدن و تجارت و امور خارجه فراهم شود.
وی تسهیل توسعه اقتصاد درون منطقهای را موجب پویایی صنایع داخلی و تقویت روحیه و انگیزه تولید صاحبان صنایع عنوان کرد و گفت: صنایع داخلی نیازمند توسعه اقتصادی درون منطقهای هستند بنابراین باید مقامات استانی و شهرستانی با دیدارهای سازنده تلاش کنند روند مناسبات اقتصادی را در استان سرعت بخشند.
دبیر انجمن سازمان دی هشت هم بابیان اینکه این سازمان با مشارکت ایران، اندونزی، مالزی، بنگلادش، پاکستان، مصر، نیجریه و ترکیه باهدف توسعه تجارت بین کشورهای عضو تشکیلشده است؛ افزایش تجارت از 120 میلیارد لار به 500 میلیارد دلار را از اهداف چهار سال آینده دی هشت عنوان کرد و گفت: پس از تبادلنظری که با صاحبان صنایع کاشی و سرامیک و مقامات سیاسی شهرستان میبد داشتیم هم ما هم مقامات استانی و شهرستانی، برای توسعه تجارت درون منطقهای در سازمان دی 8 تلاش خواهیم کرد.
سید علی موسوی افزود: همچنین با هماهنگی مقامات استانی از طریق وزارت صنعت معدن و تجارت با همکاری وزارت امور خارجه موفق سعی داریم؛ کارگروه صنعت کاشی و سرامیک سازمان دی هشت را در آینده نزدیک در استان یزد و شهرستان میبد تشکیل دهیم.
موسوی بابیان اینکه کار ما در دبیرخانه دی هشت این است که تجارت درون منطقهای را تسهیل کنیم افزود: امیدواریم در آینده نزدیک با توجه به پتانسیلهای استان یزد درزمینهٔ کاشی و سرامیک به تجارت این محصول باارزش کمک کنیم تا به جایگاه اصلی خود برسد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 08,ژانویه,2025