به گزارش فارس، در حالی که طبق برنامهریزی ایران خودرو و بر اساس مصوبه دولت برای توقف تولید وانت پیکان از ابتدای سال ۹۴، قرار بود تولید این محصول در اسفند امسال متوقف و یک نمونه از آن راهی موزه خودرو شود، اما این برنامه تغییر کرده و تولید وانت پیکان همچنان ادامه خواهد داشت.
در نمایشگاهی که اخیراً در عراق برگزار شد، مذاکراتی در مورد صادرات وانت پیکان به عراق صورت گرفت و ظاهراً قرار است تولیدات این محصول از سال ۹۴ به بعد بابت صادرات به عراق ادامه یابد.
به این ترتیب تولید وانت پیکان در کارخانه ایران خودرو تبریز متوقف نخواهد شد و تولید این خودرو با هدف صادرات ادامه خواهد یافت.
قرار بود تولید وانت پیکان به دلیل اینکه امکان نصب دو ایربگ بر روی این خودرو فراهم نیست، تا پایان سال جاری متوقف شود.
در عین حال، تولید وانت پی یو وان به عنوان جایگزین وانت پیکان از ۱۹ اسفندماه به طور رسمی در ایران خودرو تبریز آغاز خواهد شد.
قرار است این مراسم با حضور رئیس سازمان محیط زیست، مسئولان سازمان استاندارد و وزارت صنعت برگزار شود.
وانت پی یو وان(کاریا) بر روی پلت فرم پژو ۴۰۵ طراحی شده و دارای موتور ۱۷۰۰ سیسی چهار سیلندر است.
این خودرو در دو نوع بنزینی و پایه گازسوز با ترمز ضد قفل هیدرولیک، فرمان هیدرولیک با قابلیت تاشو و گریبکس پنج دنده ارائه میشود.
تولید سه خودروی شاسیبلند در ایران خودرو
معاون کیفیت گروه صنعتی ایران خودرو از برنامهریزی این شرکت برای تولید سه خودروی شاسی بلند خبر داد.
به گزارش ایسنا، مجتبی استادرحیمی در نشست خبری اظهار کرد: تا سال ۱۳۹۸ تنوع محصولات تولیدی ایران خودرو به ۲۱ مدل خودرو افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه در این مدت حداقل سه خودروی شاسی بلند در ایران خودرو تولید خواهد شد خاطرنشان کرد: تولید سواری دیزلی نیز در این برنامه قرار دارد.
معاون کیفیت گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: میانگین کیفیت محصولات این شرکت در سال ۹۳ معادل ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
وی افزود: با توجه به رشد کیفیت محصولات، افزایش صادرات نیز در دستور کار قرار گرفته به گونهای که در سال آینده ۳۰ هزار دستگاه از خودروهای تولیدی صادر خواهد شد.
استاد رحیمی با بیان اینکه البته میزان بهبود کیفی محصولات در سال جاری از نظر مدیریت ارشد شرکت راضی کننده نیست، تصریح کرد: در این زمینه به دنبال افزایش بیشتر کیفیت محصولات تولیدی هستیم.
وی ادامه داد: شاخص میزان رضایت مشتریان از کیفیت خودروهای تولیدی در شش ماهه اول امسال بهبود ۰.۳ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.
معاون کیفیت گروه صنعتی ایران خودرو افزود: در شاخص c100 که مربوط به میزان برگشتی قطعات از شبکه خدمات پس از فروش است نیز بهبود ۵۱ درصدی نسبت به سال گذشته داشتهایم.
وی با بیان اینکه هم اکنون دو سیستم ارزیابی پژو و رنو را در ارزیابی کیفیت محصولات تولیدی داریم خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک نیز سیستم ارزش یابی خاص ایران خودرو در این حوزه فعال خواهد شد.
استاد رحیمی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که گفته می شود داخلی سازی برخی قطعات خودروها به کاهش کیفیت این محصولات منجر شده است، اظهار کرد: کاهش تعداد منابع تامین قطعه و مشترک سازی برخی قطعات از جمله راهکارهای ما برای فعالیت در شرایط تحریم بود که البته این موضوع تاثیر کیفی بر محصولات نداشته است.
معاون کیفیت گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: در زمینه سیستم تعلیق و گیربکس محصولات تولیدی کارگروهی در این شرکت تشکیل و از مشاوران خارجی نیز بهره گرفته می شود، در آینده نیز برنامهای برای جایگزینی گیربکسهای جدید در محصولات تولیدی داریم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا کیفیت خودروهای صادراتی ایران خودرو بیشتر از کیفیت خودروهای عرضه شده به بازار داخل است اظهار کرد: کیفیت خودروهایی که صادر میشود مانند کیفیت خودروهای عرضه شده در بازار داخل است و اساسا فرقی در روند تولید خودروها از نظر بازار هدف عرضه آنها، وجود ندارد.
استاد رحیمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر ورود قطعا بی کیفیت چینی به خطوط تولید خودروسازان خاطرنشان کرد: اگرچه تعداد ناچیزی از قطعات مورد نیاز ممکن است از کشور چین وارد شود اما در این زمینه نظارتهای کیفی وجود داشته و هیچ قطعه بی کیفیتی وارد خطوط تولید نمی شود.
معاون کیفیت گروه صنعتی ایران خودرو در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر مقایسه کیفیت خودروهای چینی با خودروهای تولید داخل گفت: به طور کلی در خودروهای وارداتی گذشته از موضوع کیفیت آنها، بحث خدمات پس از فروش نیز مطرح است. زیرا هیچ کدام از خودروهای وارداتی دارای شبکه خدمات پس از فروشی به گستردگی ایران خودرو و سایپا نیستند و در چند سال آینده این مشکل خود را نشان خواهد داد.
تنوع محصولات ایران خودرو در نمایشگاه عشق آباد
به گزارش ازایکوپرس، آیین گشایش دهمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان با حضور مجتبی خسروتاج، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تجارت، مراد طاقان اف، معاون رئیس جمهور ترکمنستان در امور صنعت و بازرگانی، وزرای بازرگانی، حمل و نقل، دریانوردی و هوانوردی ترکمنستان، سیدمحمدموسی هاشمی گلپایگانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در عشق آباد، سفرای کشورهای مختلف در عشق آباد و تنی چند از مقامات و دیپلمات های دو کشور برگزار شد.
گروه صنعتی ایران خودرو با عرضه محصولات دنا، رانا، تندر۹۰ اتوماتیک، تندر۹۰ پیکاپ، سورن، سمند، تاکسی پژو ۴۰۵، تاکسی سمند و وانت جدید آریسان در غرفهای به مساحت ۲۶۰ متر مربع در این رویداد تجاری-صنعتی حضوری فعال دارد.
در این مراسم معاون رئیس جمهوری ترکمنستان با قرائت پیام رئیس جمهور این کشور ضمن اشاره به دوستی و برادری دو کشور ایران و ترکمنستان، بر اهمیت مراودات اقتصادی دو کشور و لزوم گسترش آن تاکید کرد.
«قربانقلی بردی محمداف» رئیس جمهور ترکمنستان نیز در پیامی به این نمایشگاه که توسط «طاقان اف» قرائت شد، برگزاری نمایشگاه های جمهوری اسلامی ایران در عشق آباد را در بهبود و گسترش همکاری های دوجانبه اقتصادی و بازرگانی اثرگذار توصیف کرد.
در بخش دیگری از پیام محمداف آمده است: امیدوارم این نمایشگاه به تعمیق روابط دوستانه دو کشور کمک کند. این رویداد بازرگانی بهترین فرصت برای تجارت شرکت های صنعتی و خدماتی با کشورهای همسایه است و فرصت های صنعتی زیادی را برای همکاری های اقتصادی فراهم می سازد. همکاری های بین المللی برای دست یابی به فن آوری های نوین اهمیت زیادی دارد و همایش اقتصادی مشترک ایران و ترکمنستان نیز بر روابط دو جانبه تاثیر بسزایی خواهد داشت.
محمداف در پیام خود به دهمین نمایشگاه کالاهای جمهوری اسلامی ایران بر لزوم برقراری رابطه برنده-برنده میان کشورها تاکید کرد و گفت: امیدوارم بتوانیم پروژه های مشترک خوبی را با ایران آغاز کنیم و همکاری های اقتصادی و صنعتی خود را گسترش دهیم. رییس جمهور ترکمنستان در پایان برای برگزارکنندگان و مشارکت کنندگان در این رویداد تجاری آرزوی موفقیت کرد.
مجتبی خسروتاج قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تجارت نیز طی سخنانی، به نقش نمایشگاه های بازرگانی در توسعه روابط فی مابین و حرکت عمیق تر آن به سمت بهبود اشاره کرد. وی طی سخنانی گفت: تغییرات و بهبودهای نمایشگاه در راستای مشارکت ایران در پروژه های مرتبط با توسعه و رشد اقتصادی ترکمنستان صورت گرفت است.
وی افزود: شرکت های ایرانی برای بررسی وضعیت کسب و کار در این کشور آمده اند و برای مشارکت در پروژه ها، عزم جدی دارند. خسروتاج مجمتع بندری-صنعتی در خلیج ترکمن باشی، احداث مجتمع های صنایع پتروشیمی، احداث واحد تولید لوله های بدون درز، انجام پروژه های سیمان، پالایشگاه، گاز، آبیاری، زه کشی، خطوط انتقال انرژی و تعمیر و تجهیز نیروگاه ها را از زمینه هایی دانست که شرکت های ایرانی آماده همکاری با طرف های ترکمن در آن ها هستند.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به این که نمونه های ذکرشده بیانگر توان فنی و مهندسی شرکت های ایرانی است و علاوه بر آن، از پشتوانه اراده سیاسی مسوولان ارشد دو کشور نیز برخوردار است گفت: علایق مشترک فرهنگی و سوابق کاری موید این حرکت هاست و تسهیلات بیش تر برای تردد بازرگانان، ناوگان حمل و نقل زمینی و ریلی و توسعه ترانزیت و نیز توسعه همکاری های بانکی از اولین ضروریات گسترش روابط دو کشور است.
خسروتاج به اهمیت ایران به عنوان یکی از سه شریک تجاری نخست ترکمنستان اشاره کرد و گفت: بدون احتساب تجارت نفت و گاز و تنها با لحاظ بازرگانی کالا، در مبادلات تجاری با ترکمنستان به رقم یک میلیارد دلار رسیده ایم و طی دو سه سال گذشته همواره با رشد ۱۵ تا ۲۰ درصدی روبه رو بوده ایم.
پس از برگزاری آیین گشایش نمایشگاه، معاونان رییس جمهوری ترکمنستان در بازرگانی و حمل و نقل از محصولات متنوع ایران خودرو در این رویداد بین المللی بازدید کردند و خواستار حضور بیش تر ایران خودرو در بازار کشورشان شدند.
گفتنی است، دهمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در عشق آباد از ششم تا هشتم اسفند در کاخ نمایشگاهی عشق آباد برگزارمی شود. در این نمایشگاه که در فضایی به وسعت یک هزار و ۸۰۰ متر مربع برپا شده است، ۹۳ شرکت ایرانی محصولات خود را در زمینه های مختلف تولیدی و صنعتی به بازدیدکنندگان و تجار ترکمنستان عرضه می کنند.
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
مخاطبان آن لاین یزدفردا -فرداییان همیشه همراه یزدفردا در سراسر جهان |
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید |
||||||||
|
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 26,ژانویه,2025