معاون مشاركتهاي مردمي سازمان بهزيستي استان يزد از افزايش 262 درصدي مشاركت نقدي مردمي شهرستان بافق نسبت به استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي فرمانداري بافق؛ جلسه شوراي مشاركتهاي مردمي بهزيستي شهرستان بافق با حضور امام جمعه و فرماندار بافق ، معاون مشاركتهاي مردمي اداره كل بهزيستي استان و جمعي از مسئولان و خيرين شهرستان با هدف هم انديشي در خصوص اتخاذ راهكارهاي نوين در جهت ارتقاء سطح مشاركتهاي مردمي در محل فرمانداري بافق برگزار شد.
معاون مشاركتهاي مردمي سازمان بهزيستي استان يزد ضمن گزارش خلاصه اي از عملکرد و نحوه هزينه كرد كمك هاي مردمي در حوزه مشارکتهای بهزيستي؛ شهرستان بافق را از حیث مشارکت خیرین ، ممتاز دانست و گفت: با توجه به اينكه ميانگين كمكهاي مردمي در استان 29 درصد ميباشد در شهرستان بافق اين رقم به 56 درصد رسيده و همچنين مشاركت نقدي در اين شهرستان 262 درصد افزايش داشته است .
"حسين بماني" با اشاره به اهم فعالیتهای مشارکت های مردمی با اداره بهزيستي گفت : جلب و جذب مشارکتهای نقدی ، غیرنقدی و خدماتی از اشخاص حقیقی و حقوقی در مراکز دولتی ، اجرای طرح شکرانه سلامت ( اهداء 4 رقم آخر فیش حقوقی کارمندان دولت به گروههای هدف بهزیستی ) ، اجرای طرح بیمه نوین ، اجرای طرح همراه مهر ایرانسل (مشارکت نقدی نیکوکاران از طریق ارسال پیام کوتاه بدون متن به شماره 8111 در هر زمان و هرمکان توسط مشترکین ایرانس )، اجرای طرح سیستم تلفن هوشمند (جلب کمکهای هم استانیهای عزیز از طریق تلفن ثابت با همکاری شرکت مخابرات استان) ، اجرای طرح ضیافت مهر رمضان ، اجرای برنامه های دهه مهرورزی از جمله فعاليتها و برنامه هاي بهزيستي مي باشد.
در ادامه امام جمعه بافق ضمن تقدير و تشكر از تلاشهاي خالصانه و خير خواهانه تمامي خيرين با بيان اهمیت کار خیر و ارزش وقت گفت : مردم و خیرین با حضور در بهزيستي فرصتهای طلایی بدست مي آورند و با انجام كارهاي خير برای آخرت خود توشه جمع مي كنند.
وی در ادامه گفت : خيرين و مسئولين بايد درد و مشکل همنوعان را مشکل خود بدانند و در رفع آن به دردمندان کمک نمايند.
"حجت الاسلام سیدجواد سلیمانی" با ابراز خرسندی از حضور در جلسه گفت : شورای مشارکتها باید از بخش دولتی صرف جدا شده و مردم را دخیل نموده و در جهت جلب مشارکتها جامعه هدف را از نزدیک بشناسند و در جهت رفع مشکلات جامعه هدف پیشقدم شوند.
فرماندار بافق نیز در این نشست مهمترین بحث را اعتمادسازی عنوان کرد و افزود:اگر خیرین و نیکوکاران در جریان امور و هزینه های انچام شده قرار بگیرند مطمئنا کمکهای بیشتری ارائه خواهند داد.
"سید مهدی طلائی مقدم" تشکیل اتحادیه یا موسسه خیریه مرکزی متشکل از موسسات خیریه شهرستان مهم دانست و افزود : با این روش به ساماندهی امور خیرو نظارت و دقت نتایج اثر بخش تر خواهد شد
رئیس اداره بهزیستی بافق در ادامه ضمن تاکید بر این نکته که اهداف شاخص بهزیستی شهرستان بافق در راستای توانمند سازی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، معلولیتها، ارتقای سلامت اجتماعی و بازتوانی جامعه هدف است و مجموعه بهزیستی شهرستان در این راستا از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد افزود: برای رسیدن به اهداف پیش بینی شده این اداره کمک گرفتن از توان خیران شهرستان ضروری به نظر می رسد که بدون شک کمک خیرین منطقه و یا نیکوکاران غیر مقیم به عنوان سرمایه های اصلی این اداره، کمک شایانی در راستای برطرف کردن بخشی از نیازهای اقشار آسیب پذیرخواهد کرد.
وی با اشاره به نقش بهزیستی در راستای فقرزدایی گفت : اداره بهزیستی می توانند با حمایت های مردمی فعالیت خود در رسیدگی به محرومین را گسترش داده و با شناسایی و ساماندهی خیرین در راستای فقر زدایی مثمر ثمر باشد. دکتر خوشگذران مهمترین دغدغه فعلی شورای مشارکتهای مردمی شهرستان را تکمیل واحدهای مسکن مددجویان و معلولین عنوان کرد و افزود :در حال حاضر اعتباری معادل 1600 میلیون ریال برای تکمیل و تحویل واحدها به مددجویان نیاز داریم .
در پايان احکام اعضا شورای مشارکتهاي مردمي بهزيستي شهرستان بافق به دست فرماندار اهدا شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 21,ژانویه,2025