يک رفتارشناس: اساس دوام خانواده يکرنگي و صميميت زن و شوهر است.

"یزد فردا"انتخاب مطلب؛رضا بردستانی: يک رفتار شناس گفت: اساس دوام خانواده يکرنگي و صميميت از سوي زن و شوهر است که به فرزندان راه مي يابد ،لازم نيست که يک خانواده از نظر مادي توانمند باشد تا داراي صفا و صميميت گردد بلکه يک رنگي و صداقت بيش از ماديات در خانواده لازم است.
دکتر مجيد ابهري ، رفتار شناس بيان کرد: خانواده به عنوان هسته مرکزي جامعه و اولين مدرسه آموزش رفتارهاي مثبت و منفي به فرزندان است ، خانواده آشيانه آرامش و صميميت و محبت است.
وي در ادامه گفت: اولين درس هاي زندگدر خانواده آموخته شده و والدين اصلي ترين الگو هاي رفتاري مي باشند و درکل الفباي صميميت و صداقت در خانواده تمرين مي شود.اين رفتار شناس همچنين تصريح کرد: از نظر آسيب شناسي رفتاري خانواده ها داراي انواع مختلف مي باشند ، خانواده متعالي و متعال ، خانواده اشفته و متزلزل ، خانواده معمول و عادي ، خانواده متعالي و متعال دانشگاه آموزش اخلاق است ،خانواده اي که صفا و صميميت و راستي و درستي اساس وجود و رشد آن است .
مجيد ابهري گفت: در يک بررسي پژوهشي معلوم شده است که 75 درصد از نوجوانان و جوانان بزهکار متعلق به خانواده هاي آشفته و نا به سامان هستند که بر اثر طلاق ، اعتياد يا تشنج متزلزل گرديده اند .
وي در ادامه بيان کرد: خانواده هايي که بر اساس دروغ ، فريب و وعده هاي انجام نشدني زندگي روزمره خود را مي گذرانند نقطه آغاز آسيب هاي اجتماعي و رفتاري هستند .
اين رفتارشناس گفت : اساس دوام خانواده يک رنگي و صميميت از سوي زن و شوهر است که به فرزندان راه مي يابد ،لازم نيست که يک خانواده از نظر مادي توانمند باشد تا داراي صفا و صميميت گردد بلکه يک رنگي و صداقت بيش از ماديات در خانواده لازم است البته وجود رفاه نسبي و دوستي والدين با فرزندان براي رشد و تکامل خانواده از ضروريات مي باشد .
مجيد ابهري با اشاره به رفتار والدين با يکديگر ادامه داد: وقتي والدين از يکديگر به خاطر کارهايشان تشکر مي کنند در نتيجه فرزندان با روحيه تشکر وارد جامعه مي شوند اما وقتي والدين با حالت طلبکارانه با يکديگر رفتار مي کنند فرزندان نيز پر توقع و طلبکارانه وارد جامعه مي شوند و اين گونه نوجوانان وجوانان همواره در جامعه سر خورده مي شوند .
اين رفتار شناس در پايان بيان کرد: اعتماد هسته اوليه در زندگي است ، اعتماد متقابل در برابر زوجين با راستگويي و صداقت تشکيل مي شود و فرزندان وقتي با راستگويي بزرگ مي شوند و از والدين خود دروغ نمي شنوند و به آنها وعده هاي دروغ داده نمي شود در نتيجه با روحيه اعتماد وارد جامعه مي شوند.

یزدفردا

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا