یزدفردا: آش اوماج از محبوبترین آشهای محلی در ایران است به طوری که از نظر محبوبیت همپای آش دوغ، آش شله قلمکار و آش رشته میباشد.
مواد لازم:
آرد سفید ۱ لیوان
سبزی آش ۵۰۰ گرم
عدس ۱ پیمانه
آب گوشت ۱ لیوان (میتوان از عصاره گوشت هم استفاده کرد)
پیاز ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز
زمانبندی ویدیو:
مقدمه _ ۰:۰۰
آماده کردن خمیر و نحوه فرم دادن به آن _ ۰:۳۴
خرد کردن و تفت دادن پیاز _ ۱:۴۶
اضافه کردن عدس و آب گوشت _ ۲:۱۹
ضافه کردن سبزی و چاشنی _ ۲:۴۶
اضافه کردن رشته _ ۳:۱۴
سرو آش اوماج _ ۳:۵۱
منبع ویدیو: آپارات عطر غذای من
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 06,مارس,2025