کارگاه مزاحم شهری در قلب محلات چه می کند؟
نویسنده : یزدفردا | شناسه خبر : 171627 | تاریخ انتشار : 29 Bahman 1400 - 17:22 | 3497 بازدید

به گزارش یزدفردا: در حالی که شهرداری محترم یزد تبلیغ می کند که اگر همشهریان در کنار منزل مسکونیشان مغازه یا مشاغل مزاحمی وجود دارد اطلاع بدهند تا ترتیب انتقال آن کارگاه یا شغل مزاحم به شهرک مشاغل صورت گیرد.

لازم است عرض کنیم در محله حسن آباد چنانکه بارها گفته شده مشاغل مزاحم زیادی شامل ضایعاتی و کارگاه صنعتی و کارخانه وجود دارد که مسئولین برای انتقال آنها هیچ گونه همکاری نمی کنند.

نمونه بارز آن کارخانه الکترود است که سالها پیگیری اهالی محل برای انتقال آن هیچ نتیجه ای نداشته است.

و اما یک کارگاه دیگر نیز در حسن آباد وجود دارد که در کنار منازل مسکونی مشغول به کار و فعالیت می باشد و باعث ناراحتی و‌ رنجش اهالی گردیده و‌ ظاهراً در خصوص تعطیلی این کارگاه از طریق صاحب ملک پیگیری ها و اقداماتی صورت گرفته ولی بی فایده بوده که امیدواریم مسئولین مربوطه در خصوص خواسته های به حق اهالی محله ترتیب اثر‌ دهند.

آدرس کارگاه: حسن آبادمشیر _ خیابان شهداء _ کوچه روبروی درمانگاه تیموری، کارگاه بهشت

برچسب ها
ثبت دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.