حجه الاسلام والمسلمین سید محمد کاظم خامسی اظهار داشت: از آنجایی که احکام اسلام بر اساس تکوین، تدوین شده است و تابع مصالح و مفاسد واقعی می باشد لذا سلامت مادی و معنوی انسان ها را در سایه رعایت این احکام می داند.
حجه الاسلام والمسلمین سید محمد کاظم خامسی اظهار داشت: از آنجایی که احکام اسلام بر اساس تکوین، تدوین شده است و تابع مصالح و مفاسد واقعی می باشد لذا سلامت مادی و معنوی انسان ها را در سایه رعایت این احکام می داند. در زمینه خوردنی ها و آشامدینی ها هم این قانون مستثنی نیست بر همین اساس و بر طبق قوانین سازمان دامپزشکی کل کشور که مبتنی بر احکام شریعت می باشد هر گونه نگهداری، فراوری و عرضه اجزای حرام دام، براي مصرف انساني ممنوع می باشد.
این مقام مسئول در ادامه افزود: در شرع مقدس اسلام 15 جزء از اجزای حیوان حلال گوشت، حرام شناخته شده است و مصرف آن حرام می باشد. این اجزاء شامل زردپی در دو طرف ستون فقرات، نخاع، حدقه چشم، نخودی مغز، دنبلان، آلت تناسلی نر و ماده، کیسه پوستی میان دو سم، خون، مدفوع، رحم، مثانه، کیسه صفرا، غدد لنفاوی و طحال می باشد.
نامبرده در خاتمه تأكيد نمود: در صورت مشاهده عرضه اجزاء حرام در هر یک از مراکز فروش گوشت، شهروندان حتماً مراتب را به شبکه های دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 23,نوامبر,2024