به گزارش روابط عمومي استانداري يزد، "محمد علي طالبي" روز پنج شنبه در جلسه اي كه با موضوع بررسي ساختار و نحوه اثربخشي اتاق فكر تشكيل شده بود، اظهار داشت: عضويت در اتاق فكر توسعه فرهنگي، اجتماعي و سياسي استان با حضور اين جمع ارزشمند، باعث افتخار است.
وي افزود: جمع حاضر دغدغه مسائل كلان استان و گلايه از بي توجهي به توسعه استان در گذشته را دارد.
طالبي گفت: شانيت اين جلسه بالاتر از ابعاد سياسي، فرهنگي و اجتماعي است و هدف پرداختن به مسائل مرتبط به توسعه استان بدون محدوديت موضوعي است.
وي با اشاره به اينكه محدوديتي در اضافه شدن ساير افراد به جمع اتاق فكر موجود وجود ندارد، گفت: در انتخاب تركيب افراد حاضر در اتاق فكر، نگاه توسعه اي به مباحث فرهنگي، اجتماعي و سياسي در نظر گرفته شده است.
معاون استاندار در بخش ديگري از سخنان خود، گفت: بايد فرصت ها و قابليت هاي هر سازمان به تحرك و پويايي آن مجموعه منجر شود كه اين مهم در حوزه سياسي شكل خواهد گرفت.
وي از برگزاري جلساتي بعد از انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري در كشور در راستاي شناسايي راهكارهاي توسعه استان در ابعاد مختلف خبر داد و گفت: اتاق فكر موجود بايد دستاوردهاي جلسات قبلي را مد نظر قرار دهد و اين رويه را دنبال كند.
طالبي تصريح كرد: دانشگاه يزد پتانسيل خوبي دارد كه مي توان در راستاي برگزاري و تحقق اهداف اتاق فكر به كار بست و از موازي كاري جلوگيري كرد.
اين مقام مسئول خاطر نشان ساخت: خيلي قائل به رسمي شدن اتاق فكر نيستم، ولي بايد شرايطي داشته باشد كه كليه مديران استان ملزم باشند در صورت نياز در جلسات آن شركت كنند.
وي با اشاره به اينكه در ادامه جلسات روي يك موضوع خاص متمركز خواهيم شد، اظهار داشت: بايد از وجود بانوان در جلسه استفاده كرد كه با اين كار فرصت ظهور و بروز استعدادها و انگيزه ها را بوجود آورده ايم و متاسفانه اين امر در گذشته مورد غفلت قرار گرفته است.
دبير اتاق فكر حوزه سياسي استانداري يزد نيز گفت: محوريت جلسه اتاق فكر مبتني بر توسعه پايدار است.
"سيد محمد علي مدرسي" خواستار حفظ هويت ها، اصالت ها و ميراث به جاي مانده از گذشتگان شد و افزود: داشتن بينش در زمينه حفظ اين ارزش ها امري ضروري است.
مدرسي پيشنهاد كرد: اين جلسات هر دو هفته يكبار پنج شنبه ها تشكيل و ماحصل جلسه براي مديران دستگاه هاي اجرايي استان ارسال و در اختبار جرايد قرار گيرد.
وي همچنين از احتمال حضور برخي از سازمان هاي مردم نهاد، شركت هاي دانش بنيان و تشكل هاي سياسي در كميته هاي اين اتاق فكر خبر داد و خواستار ارائه طرح هاي پژوهشي بنابر پيشنهاد اين اتاق به مديران استان شد.
در اين جلسه اعضا نظرات و ديدگاه هاي خود را در خصوص راهكارهاي پيش رو براي تقويت جايگاه اتاق فكر، ارائه كردند و مقرر شد در جلسه آتي مستنداتي از جلسات قبلي در اختيار اعضا قرار گيرد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 24,نوامبر,2024