دکتر علی اکبر حداد زاده مدیر کل دامپزشکی استان یزد به منظور نظارت بر روند بهسازی کشتارگاه دام شهرستان بهاباد از این کشتارگاه بازدید به عمل آورد.
کشتارگاه سنتی دام شهرستان بهاباد با ظرفیت ماهانه 300 راس کشتار دام سبک و سنگین در زمینی به مساحت 1000 متر مربع بنا شده است که به دلیل نداشتن امکانات لازم جهت پیش سردگذاری از مرداد ماه امسال در دست تعمیر و بهسازی است.
دکتر حدادزاده در طی بازدید از کشتارگاه دام شهرستان بهاباد با اشاره به اهمیت پیش سردگذاری تصریح کرد: به منظور پیشگیری از انتقال و شیوع انواع بیماری های دامی و مشترک، بخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو اجرای پیش سردگذاری لاشه های دام ضروری می باشد. در همین راستا طرح پیش سردگذاری لاشه ها در تمامی کشتارگاه های استان یزد اجرایی شده است.
این مقام مسئول با بیان این مطلب افزود: کشتارگاه به عنوان یکی از مراکز مهم استحصال گوشت دارای اهمیت بسزایی می باشد. به همین دلیل بازرسان بهداشتی دامپزشکی با نظارت بر فرایند تولید در کشتارگاه های دام و طیور مانع از ورود مواد غذایی آلوده به سبد غذایی مردم می شوند.
دکتر حدادزاده در پایان تصریح کرد: تهیه ی گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی و توجه به مهر و لیبل دامپزشکی ضامن تامین سلامت مصرف کننندگان است بنابر این به شهروندان توصیه می شود از ذبح غیر مجاز دام و خرید گوشت کشتار شده در محل خارج از کشتارگاه جدا خودداری نمایند. لازم به ذکر است طبق برنامه ریزی های صورت گرفته کشتارگاه مذکور تا دی ماه سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 23,نوامبر,2024