دکتر سید حسین امامی اظهار داشت: بر اساس ماده 31 قانون تعزیرات حکومتی هر گونه اقدام در زمینه فراوری گوشت مورد عرضه اعم از قطعه بندی، بی استخوان کردن، فیله کردن، شنیسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور ممنوع است و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز می باشد.
دکتر سید حسین امامی اظهار داشت: بر اساس ماده 31 قانون تعزیرات حکومتی هر گونه اقدام در زمینه فراوری گوشت مورد عرضه اعم از قطعه بندی، بی استخوان کردن، فیله کردن، شنیسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور ممنوع است و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز می باشد.
وی در خصوص قطعه بندی مرغ گفت: تنها کشتارگاه های صنعتی طیور که دارای شرایط بسته بندی بوده و نیز کارگاه های بسته بندی مجاز با داشتن مسئول فنی بهداشتی می توانند نسبت به قطعه بندی و بسته بندی مرغ اقدام نمایند.
کارشناس مسئول نظارت بر فراورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد با تاکید بر اینکه قطعه بندی مرغ در مغازه ممنوع بوده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد افزود: فروش گوشت به خصوص گوشت مرغ و چرخ کرده گوشت قرمز خارج از بسته بندی و بدون شناسنامه به صورت فله ای غیر مجاز بوده و در قصابی ها نیز در صورت درخواست مشتری و در حضور وی گوشت چرخ شده و تحویل داده شود.
امامی در پایان تصریح کرد: باید توجه داشت که بسته بندی به تنهایی ملاک بهداشتی بودن فراورده های خام دامی نیست بلکه بسته بندی باید دارای برچسب کامل مشخصات شامل: کد بهداشتی دامپزشکی، نام واحد، آدرس، نوع محموله، تاریخ تولید و انقضاء باشد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 23,نوامبر,2024