رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تفت اظهار داشت: نظارت بر فرایند تولید گوشت مرغ به عنوان یکی از فراورده های خام دامی از نخستین مراحل جوجه ریزی و پرورش تا آخرین مراحل مربوط به حمل، کشتار، بسته بندی و توزیع در حیطه وظایف دامپزشکی می باشد. در همین راستا در سال جاری کارشناسان دامپزشکی شهرستان تفت بر 9 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان نظارت داشته اند.
دکتر نجیب ا... محمدی در ادامه خاطر نشان کرد: سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور امکان نظارت بر کلیه مراحل پرورش اعم از جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان را از طریق ثبت و آنالیز آمار در سیستم مذکور فراهم می آورد.
این مقام مسئول در بخش یگری از سخنان خود به اهیمت نظارت بهداشتی در امر تولید گوشت سفید به عنوان عامل تضمین سلامت و صیانت از سرمایه افراد اشاره نمود و افزود: ارتباط تنگاتنگ پرورش دهندگان با کارشناسان دامپزشکی و رعایت دقیق توصیه های ایشان که مبتنی بر دستورالعمل های سازمان دامپزشکی می باشد به طور قطع تا حد زیادی مانع از بروز بیماری های فراگیر و مرگ و میر بالا در سطح مرغداری ها و شیوع بیماری های مشترک شده و زمینه را برای ارتقاء سطح تولید، تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرف کنندگان فراهم می آورد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 24,نوامبر,2024