زمان : 21 Bahman 1393 - 21:50
شناسه : 99931
بازدید : 4344
رشد سریع جوجه های گوشتی به دلیل عوامل ژنتیکی و تغذیه ای است. رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تفت گفت: رشد سریع جوجه های گوشتی به دلیل عوامل ژنتیکی و تغذیه ای است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تفت اعلام کرد: از ابتدای سال 93 تاکنون نزدیک به هفت میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان تفت صورت گرفته است.

 دکتر نجیب الله محمدی اظهار داشت: از ابتدای سال 93 تا کنون مجوز جوجه ریزی 6894440 قطعه جوجه در واحدهای پرورشی این شهرستان صورت پذیرفته است که از این میزان  6757645  قطعه نیمچه گوشتی و 136795 قطعه مربوط به سایر ماکیان شامل جوجه بوقلمون، شترمرغ و بلدرچین بوده است. 

وی تصریح کرد: شهرستان تفت با داشتن 195 واحد مرغداری در استان بیشترین تعداد جوجه ریزی را دارد و در نتیجه بیشترین تولید گوشت سفید را دارا می باشد. این موفقیت مرهون ارتباط دو سویه مرغداران و کارشناسان دامپزشکی شهرستان تفت می باشد که در نتیجه آن با اجرای دقیق   ضوابط بهداشتی و فنی دامپزشکی از نخستین مراحل حمل و جوجه ریزی و نیز در تمامی مراحل پرورش و کشتار، بازدهی مناسب در تولید از نظر کمی و کیفی حاصل شده است.

 این مقام مسئول در خصوص روند پرورش طیور گفت: جوجه های یک روزه از کارخانه های جوجه کشی خریداری شده و سپس با اخذ مجوز بهداشتی حمل از سوی دامپزشکی به مرغداری منتقل می شود و در عرض 42 روز با رعایت برنامه های پرورشی، تغذیه ای و بهداشتی، از وزن 42 گرم به وزن 2500 گرم رسیده و به این صورت جوجه ها به مرغ سالم و قابل کشتار تبدیل می شوند.

محمدی در پایان یادآور شد: استفاده از هورمون‌ها در پرورش مرغ گوشتی در ایران صورت نمی‌گیرد و خبرها و گفته‌ها در مورد وجود مرغ‌های هورمونی شایعه‌ای بیش نیست. استفاده از هورمون‌ها در پرورش مرغ گوشتی از لحاظ اقتصادی به هیچ عنوان مقرون به صرفه نیست و رشد بالای جوجه های گوشتی به علت عوامل ژنتیکی، تغذیه‌ای و بهداشتی این گله‌ها می‌باشـد.