مهندس عظیمی زاده با تایید خبر فوق گفت:کارخرید کارخانه جنوب یزد با اعتباری بالغ بر36 میلیارد تومان انجام شده است و این کارخانه رسما در اختیار شهرداری یزد قرار گرفته است.
شهردار یزد با اشاره به اینکه کارخانه جنوب یزد که روزگاری یکی از قطب های نساجی یزد بود و چند سالی است که تعطیل شده بود،اظهار داشت:با فضای 36000متر مربعی این کارخانه و همجواری آن با موزه قصر آیینه وپارک شهدای هفتم تیر پیشنهاد خرید آن توسط شهرداری یزد و با مصوبه شورای اسلامی شهر این کارخانه توسط شهرداری یزد از بنیاد مستضعفان خریداری شد .
شهردار یزدافزود:با توجه به اینکه بعضی از فضاهای سرپوشیده این کارخانه میراث فرهنگی است سعی شده است تا طرح های تفریحی و ورزشی جهت کاربری های آن در نظر گرفته شود و با طرحی مناسب به یکی از قطب های فرهنگی وتفریحی شهر یزد تبدیل شود .
مهندس عظیمی زاده در ادامه افزود: عملیات اجرایی احداث پارک وفضای سبز در زمین کارخانه جنوب به زودی آغاز خواهد شد.
شهردار یزد با اشاره به اینکه شهرداری تمام توان مالی خود را از شهروندان آن شهر باید تامین کند، افزود:یکی از مواردی که شهرداری باید به آن توجه کنند آسایش شهروندان و همچنین ایجاد اماکن تفریحی و فضای سبز شهر است که در همین راستا شهرداری یزد آمادگی دارد تا باغ های موجود در سطح شهر را از شهروندان خریداری کرده و به فضای سبز عمومی تبدیل کند