به گزارش روابط عمومي شركت برق منطقهاي يزد، «محمدرضا بابايي» معاون برنامهريزي و اشتغال استاندار يزد در جلسهي بررسي و همانديشي، در خصوص ايجاد مركز تحقيقات انرژي خورشيدي در استان يزد، توليد انرژي خورشيدي در يزد را الگوي خوبي براي ديگر مناطق كشور بيان كرد.
بابايي با اظهار اينكه تابش خورشيد در استان يزد، به دو هزار و 300 ساعت ميرسد و اگر قرار باشد مركزي پژوهشي در كشور ايجاد شود، آن مكان يزد خواهد بود؛ افزود: اين مركز تحقيقات ميتواند محتواي مورد نياز را در اختيار اعضاي هستهي مركزي انرژيهاي خورشيدي قرار دهد.
وي گران شدن هزينهي مصرف برق را انگيزهاي براي استفاده از انرژي خورشيدي دانست و ادامه داد: هر ماه نشستي با موضوع انرژي خورشيدي برگزار و نظرات اعضا در راستاي پيشبرد كار بررسي خواهد شد.
بابايي ضمن درخواست همراهي نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي در راستاي توسعهي امر مذكور اضافه كرد: دولت تدبير و اميد جهتگيريهاي خوبي در راستاي توسعه انرژي خورشيدي داشته است و خريد خود را به 460 تومان به ازاي هر كيلو وات ساعت انرژي خورشيدي از سرمايه گذار رسانده است.
در ادامهي اين جلسه، مدير عامل شركت برق منطقهاي يزد ضمن تاكيد بر استفاده از تجربيات استانهاي پيشتاز در توسعهي انرژيهاي تجديد پذير؛ عنوان كرد: سرمايهگذاراني در راستاي ايجاد نيروگاه خورشيدي در استان وجود دارند و هم اكنون 500 كيلو وات در ساعت انرژي خورشيدي در استان، توليد و مورد استفاده قرار ميگيرد و موافقتنامهي احداث ظرفيت يك مگاواتي نيز در حال مبادله است.
مهندس صباغزادگان ضمن اشاره به مصوبهي هيئت وزيران با هدف ايجاد مركز پژوهشي انرژي خورشيدي در يزد، از عقد تفاهمنامهاي بين شركت برق منطقهاي استان و دانشگاه يزد خبر داد.
گفتني است در سال جاري يك ميليارد و ششصد ميليون تومان اعتبار در بخش انرژيهاي خورشيدي در استان يزد اختصاص يافته است.