به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد / معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از بیشتر شدن فعالیتهای پژوهشی و آموزشی برای جوانان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: یکی از حوزههای پژوهشی که جزوه برنامه های سال جاریست، بحث بهداشت در زمان بلایا است و از آنجا که ایران کشوری پرحادثه است، این مسئله اهمیت بیشتری پیدا میکند.
امیر لله گانی با اعلام این خبر افزود رویکرد کارگاههای آموزشی جوانان، همسال به همسال بوده و افراد آموزش دیده در کارگاهها از تمام شهرستانها انتخاب شده و هر کدام بعد از فراگیری در شهرستان های خود به آموزش همسال خواهند پرداخت.
وی با اشاره به اینکه سازمان بهداشت جهانی بر بحث سلامت زنان تاکید زیادی دارد، اضافه کرد: بر اساس شاخصهای تعیین شده اگر سلامت زنان افزایش یابد، سلامت کل جامعه افزایش پیدا میکند. سلامت کودکان و زنان باید در کنار هم دیده شود و شاخصهایی مانند میزان مرگ و میر کودکان و زنان نشان دهنده توسعه یک جامعه است و جامعه ای از نظر سلامت توسعه یافته است که سلامت زنان و کودکان در آن پایدار باشد.
معاون امور جوانان هلال احمر استان یزد نیز در این کارگاه گفت: تعریفی که اکنون از سلامتی ارائه میشود با گذشته متفاوت است و دیگر منظور از سلامتی صرفا نبود بیماری نیست بلکه منظور از آن ایجاد توانمندی در افراد برای غلبه بر شرایط بحرانی است. افرادی که به بیماریهای مختلف فشارخون، دیابت، سرطان و… مبتلا هستند در صورت خود مراقبتی و خود کنترلی میتوانند خود را به شرایط سالم برسانند و این شرایط مهمی در سلامتی است و باید بتوانیم زنان را در این زمینه توانمند کنیم. وی اعلام کرد در این کارگاه 20 نفر از خواهران عضو جوانان هلال احمر استان از ده شهرستان شرکت کرده که هر کدام بعد از قبولی در این دوره، به آموزش به دیگر جوانان در شهرستان خود خواهند پرداخت.
صدیقی افزود برگزاری کارگاه پیشگیری از اعتیاد با همکاری دفتر مواد مخدرسازمان ملل متحد، برگزاری نشستهای علمی، کارگاه مبارزه با ایدز تا پایان سال جاری برگزار میشود.