زمان : 05 Dey 1393 - 15:08
شناسه : 97572
بازدید : 2018
والدين هشيار باشند:  سپردن تلفن همراه به کسبه اطراف مدرسه ، تهديدات فراواني براي فرزندانمان به همراه دارد   والدين هشيار باشند: سپردن تلفن همراه به کسبه اطراف مدرسه ، تهديدات فراواني براي فرزندانمان به همراه دارد

سرپرست اداره پيشگيري از جرايم سايبري پليس فتاناجا با اشاره به مصوبه شوراي عالي آموزش و پرورش مبني بر عدم ورود و استفاده دانش‌آموزان از «موبايل» در هر شرايطي به مدارس ، هشدار داد :سپردن تلفن همراه توسط والدين به کسبه اطراف مدرسه ، تهديدات فراواني براي فرزندانمان به همراه دارد.

 

به گزارش یزدفردا:سرگرد حميد کياني سرپرست اداره پيشگيري از جرايم سايبري پليس فتاناجا در تشريح اين خبر اظهار داشت : بنابر مصوبه شوراي عالي آموزش و پرورش ورود و استفاده دانش‌آموزان از «موبايل» در هر شرايطي در مدارس ممنوع است.

اين مقام مسوول ادامه داد : متاسفانه برخي از والدين که اصرار بر استفاده فرزندان خود از اين تکنولوژي را دارند ، تلاش مي كنند تا به هر نوعي اين ممنوعيت را دور بزنند و در اين خصوص گوشي همراه خود يا فرزندانشان را به کسبه اطراف مدرسه مي سپارند .

سرگرد كياني با اشاره به اينکه خانواده ها بايد در حفاظت از عکس ها و فيلم هاي خانوادگي خود مراقبت هاي لازم را انجام دهند و چنانچه عکس يا فيلمي در موبايل خود دارند هرگز آن را نزد کسي به امانت نگذارند، افزود : با انجام اين كار توسط والدين امنيت کاربران به شدت تهديد مي شود.

وي با بيان اينکه برخي خانواده ها با سپردن گوشي همراه به کسبه اطراف مدرسه اين قانون را به قول خود دور مي زنند، افزود: سپردن گوشي همراه تحت هيچ شرايطي به افراد غريبه درست نمي باشد.

سرگرد کياني بيان داشت : اطلاعات سيم كارت تلفن همراه به‏راحتي قابل كپي برداري بوده و هر شخصي به‏راحتي مي‏تواند از سيم كارت و هم‏چنين اطلاعات ذخيره شده در آن (‌شماره‏هاي ذخيره شده، ‌پيغام‏ها، قرارها و ... ) سوء استفاده نمايد.

به گفته وي برخي خانواده ها آن قدر که در مورد مزايا و چگونگي نگهداري تلفن همراه مانند شارژ به موقع باطري دقت مي کنند تا خسارتي در حد هزينه يک باطري را متحمل نشوند، در خصوص اطلاعات شخصي که در تلفن همراه دارند دقت نمي کنند تا در دسترس افراد سودجو قرار نگيرد.

سرگرد کياني گفت : برخي دانش آموزان گوشي هاي هوشمند دارند و حافظه اين گوشي ها که از عکس و فيلم شخصي پر شده است به امانت نزد کسبه اطراف مدرسه سپرده مي شود.

وي افزود: با سپردن تلفن همراه به کسبه اطراف مدرسه،فرزندان خود را در معرض تهديدات مختلف قرار مي دهيم که هر کدام از اين تهديدات مي تواند حتي آينده آنها را با مخاطرات همراه نمايد، چرا که اگر فرد مورد نظر ما آدم مطمئني نباشد اول از همه به سراغ کودک ما که در دسترس است، مي رود.

سرگرد كياني اين امر را بسيار خطرناک خواند و گفت: خانواده ها هيچ گاه نبايد به کسي اعتماد کنند و تلفن همراهي که پر از عکس و فيلم شخصي مي باشد به غريبه ها بسپارند.

وي با بيان اينکه احتمال سوء استفاده از اطلاعات تلفن همراه شما در اين حالت بسيار افزايش مي‌يابد، افزود: حتي براي شارژ نمودن گوشي همراه خود از مکان هائي استفاده نمائيد که شخصاً در آن حضور داريد.

سرگرد کياني گفت: در صورتي که نياز است کودکان ما تلفن همراه با خود داشته باشند، بهتر است از گوشي هاي معمولي که دوربين، حافظه و حتي بلوتوث ندارند، استفاده شود.

وي ادامه داد: همچنين خاموش بودن گوشي و داشتن پين کد ضروري است و بجاي سپردن گوشي به کسبه اطراف مدرسه بهتر است گوشي را به دفتر مدرسه تحويل دهيم.

اين کارشناس همچنين از مديران مدارس خواست تادر مواقع اضطراري کمدي براي اين موارد تهيه نمايند و در صورت نياز گوشي دانش آموز را در کمد به امانت نگهدارند.

سرگرد کياني اظهار داشت : در کنار خطر به سرقت رفتن اطلاعات شخصي و خصوصي شما که در تلفن همراه است افراد سودجو مي توانند با گوشي شما از ديگران مزاحمت يا يا موارد مجرمانه ديگر انجام دهند و در اين صورت دارنده گوشي مسئول است، سپردن گوشي همراه به هيچ کس و تحت هيچ شرايط درست نمي باشد و تبعات آن با دارنده گوشي همراه است.

سرپرست اداره پيشگيري از جرايم سايبري پليس فتاناجا در خاتمه با اشاره به آدرس سايت و ايميل پليس فتا آن را دريچه ارتباطي با شهروندان خواند و خاطر نشان كرد : شهروندان مي توانند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طريق سايت پليس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش ثبت گزارش مردمي گزارش نمايند.