زمان : 17 Azar 1393 - 18:43
شناسه : 97079
بازدید : 3641
فیشر ها در کمین کنکوری ها فیشر ها در کمین کنکوری ها

یزدفردا:سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا ضمن بیان اینكه كنكوری ها مراقب فیشر ها باشند ؛ بیان داشت :ثبت نام در دانشگاه با هجوم کاربران ؛ گاهی اوقات باعث می شود سایت بخوابد و این امر سبب استرس كاربران می گردد و دقت آنها را کاهش می دهد و این کاهش دقت به معنای افتادن در دام فیشرهاست.

به گزارش یزدفردا :،سرگرد "حمید کیانی" سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در خصوص افزایش وقوع برخی از جرائم در برخی از مناسبت ها گفت:ثبت نام کنکور در دوره ها و دانشگاه های مختلف از جمله ایامی است که زمینه را برای انجام فعالیت های سودجویانه مجرمان اینترنتی فراهم می آورد؛ پیش بینی می شود در این ایام، طراحی صفحات جعلی(فیشینگ) پرداخت آنلاین افزایش داشته باشد.

وی با بیان اینکه ثبت نام در دانشگاه با هجوم کاربران باعث می گردد تا حجم ورود به سایت افزایش یابد و گاهی اوقات سایت بخوابد، گفت: این امر باعث استرس در کاربران می شود و دقت آنها را کاهش می دهد و این کاهش دقت به معنای افتادن در دام فیشرهاست.

سرگرد کیانی تاکید کرد: کاربران در هنگام ثبت نام در دانشگاه ها دقت لازم را داشته باشند و خانواده ها می توانند در زمان ثبت نام فرزندان خود را یاری نمایند.

این کارشناس ادامه داد: البته ثبت نام کنندگان مراکز آموزش عالی باید مراقب کی لاگرها نیز باشند و در صورت ثبت نام در کافی نتها و ... مواظب باشند سخت افزارهای کی لاگر بر روی سیستم ها نصب نشده باشد.

این مقام مسوول در خصوص نحوه کار فیشینگ گفت: فیشینگ صفحه ای جعلی است که افراد سود جو برای به سرقت بردن اطلاعات خصوصی از قبیل اطلاعات بانکی، نام های کاربری و... طراحی می کنند و در ادامه اقدام به برداشت وجه از حساب های کاربری قربانیان می کنند؛ صفحات ثبت نام در کنکور و پرداخت وجوه مورد نیاز از جمله مواردی هستند که این روز ها بازدید کنندگان بسیاری دارند و همین بازدید بالا زمینه را برای فعالیت مجرمانه فراهم می آورد تا کلاهبرداران از کم توجهی و کم دقتی قربانیان نهایت استفاده را کرده و اطلاعات آنها را به سرقت ببرند.

این مقام آگاه در خصوص راه های شناسایی صفحات جعلی موسوم به فیشینگ گفت: توجه به آدرس سایت ها که در آدرس بار نوشته می شود یکی از نکات مهم و کلیدی برای جلوگیری از سوءاستفاده فیشر ها می باشد. کاربران عزیز باید دقت داشته باشند در شگرد فیشینگ، فیشر ها سعی می کنند صفحاتی کاملا ًشبیه به صفحه اصلی ایجاد کنند. آدرس این صفحات تفاوت بسیار جزئی با آدرس سایت اصلی دارند. پس همیشه خود آدرس سایت را وارد کنید.

وی با اشاره به ssl به کنکوری ها و کلیه کاربران اینترنت توصیه کرد: تمامی سایت های مهم در فرم های ورود اطلاعات خود از ارتباط امن https استفاده می کنند؛ پس نباید از این نکته غافل شد، هرچند نشانه امنیت کامل به صورت 100 درصد نیست.

سرگرد کیانی در انتها از کلیه هموطنان درخواست کرد در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس بخش ثبت گزارش مردمی اطلاع دهند.