زمان : 12 Mordad 1393 - 21:33
شناسه : 91684
بازدید : 3675
 توسط وزارت اطلاعات تعدادی از دفاتر شبکه‌های ماهواره‌ای غیرقانونی در کشور تعطیل شدند توسط وزارت اطلاعات تعدادی از دفاتر شبکه‌های ماهواره‌ای غیرقانونی در کشور تعطیل شدند


یزدفردا: وزارت اطلاعات از تعطیلی تعدادی از دفاتر شبکه‌های ماهواره‌ای غیرقانونی در کشور خبر داد.


به گزارش روابط عمومی وزارت اطلاعات، با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) دفاتر تولید تعدادی از شبکه‌های ماهواره‌ای که در چهار استان کشور به‌طور مخفیانه و غیرقانونی در راستای ایجاد اختلافات مذهبی و تشدید تفرقه در جهان اسلام و تخریب وجهه تشیع فعالیت می‌کردند، شناسایی گردیده با حکم قضایی تعطیل و عوامل آنها بازداشت شدند.

برخی از این شبکه‌های ماهواره‌ای که مرکز پخش آنها در انگلیس و آمریکاست توسط این دفاتر و عوامل آن در استان‌های قم، اصفهان، تهران و خراسان رضوی به پشتیبانی از برنامه‌های اختلاف افکنانه در جهان اسلام مبادرت می‌کردند.

بر اساس این گزارش، این شبکه‌ها در راستای اهداف برخی سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه و تأمین اهداف استکبار جهانی فعالیت و درجهت مخدوش نمودن وحدت و مصالح جهان اسلام در پوشش برنامه‌های مذهبی و شعائر اسلامی فعالیت می‌کردند.

اختلاف افکنی بین پیروان مذاهب اسلامی از طریق توهین و افترا به مقدسات آنها، اهانت به علمای جهان اسلام، اعلام هفته برائت در مقابل هفته وحدت، تبلیغ و ترویج سبکهای غلط، خرافی و خشن عزاداری محور و رویکرد اصلی برنامه‌های تولیدی این دفاتر بوده است.


این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
مخاطبان آن لاین یزدفردا -فرداییان همیشه همراه یزدفردا در سراسر جهان

> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 
ا
  •  پایگاه خبری" یزدفردا" نظراتی را که حاوی توهین باشد منتشر نمی‌کند.
  • لطفآ از نوشتن نظرات خود با حروف لاتین خودداری نمائید.
  • نظرات ارسالی شما پس از مطالعه دقیق، به قسمتهای مختلف تحریریه ارجاع داده خواهد شد.
  •  ایمیل  "info@yazdfarda.com" پل ارتباطی مخاطبان با یزدفرد و آماده دریافت نظرات،گزارشها ومسندات خبری شماست.